...
Napisał(a)
To nie od trenu,taka juz naszo slonsko natura. Pierw rozp*****lamy,potem sie dopiero zastanawiamy co zesmy narobili hehe 

1
...
Napisał(a)
To nie od trenu,taka juz naszo slonsko natura. Pierw rozp*****lamy,potem sie dopiero zastanawiamy co zesmy narobili hehe
No i wyslalo sie 2 razy to znaczy ze mam racje potwierdzilo sie hehe
Zmieniony przez - mm1986 w dniu 2012-07-24 03:38:27

No i wyslalo sie 2 razy to znaczy ze mam racje potwierdzilo sie hehe
Zmieniony przez - mm1986 w dniu 2012-07-24 03:38:27
...
Napisał(a)
metka działa
przy dawce 40mg/ed 5day jade tak dziś pompa na treningu się polepszyła i to bardzo!

...
Napisał(a)
Polako Ty mówisz że działa ... oto fragment z prywatnej rozmowy z jednym z forumowiczów-Nic w...m sie i poszedłem do dila zwróciłem co został dopłaciłem trochę i wziąłem metke bałkana (szamie od 3 dni) a jadł genameda 40mg/day przez ok 2tyg solo...
wole Polskie gówno w polu niż fiołki w Neapolu!
...
Napisał(a)
ja się nie wypowiem na jej temat poniewaz moje odczucia sa nie pewne bo bije jeszcze mixa....
ale też nie podważam Twojej wypowiedzi poprostu zdania są podzielone i dałem tylko jeden przykład.
ale też nie podważam Twojej wypowiedzi poprostu zdania są podzielone i dałem tylko jeden przykład.
wole Polskie gówno w polu niż fiołki w Neapolu!
...
Napisał(a)
powiem Ci tyle 2chopów kupili sobie androlic 100tab na dwoch kazdy brał po 2tab dziennie jeden przytył 11kg drugi 2kg i zgaga... więc wiesz ja Ci pisze moje odczucia w stosunku do tej mety gdyż leci solo + test freak i przedtreningówka
ale zobaczymy za jakies 10-12dni wejde na wagę 

...
Napisał(a)
szamię tą metkę (różowe tabletki, takie słodkawe) 9 dzień 30mg/ed i nic nie czuję żeby działała. metkę jadę razem z mixem
Zmieniony przez - pajur w dniu 2012-07-29 19:24:35
Zmieniony przez - pajur w dniu 2012-07-29 19:24:35
...
Napisał(a)
hmm to w takim razie zaskakujące, ze na jednych dziala a na innych nie działa, tak "podstawowy" srodek jak meta. Dziwi mnie to tym bardziej że tren A działa na mnie naprawdę przyzwoicie
poza tym jak wspomnialem znajomy z metki zadowolony.

1
Poprzedni temat
Meta Zambon
Następny temat
Cześć , ANADROL
Polecane artykuły