" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
Ja nie mowie ze działa / nie działa przez tą etykietę tylko poprostu trochę mnie to zraziło...poczekam te dwa tyg i przemyśle cala sytuacje...
Był Będzie Jest...
...
Napisał(a)
I jak tam panowie?ruszyło się juz coś z tematem?...
Był Będzie Jest...
...
Napisał(a)
panowioe nie wiem o co chodzi z rotaxem ale bułem 3 flakony susty i chawale 12 kg z czego większośc utrzymałem fakt faktem po długim poście a dziś r rączki wpadł mi własnie sustamed i dekanemed i tak sie zastanawiam czy po 250 mg/week wystarczy nie chce cudów deka 250 co 7 dni i susta 250 co 6 najwyżej potem co 5 co sądzicie?
Nie bój się zmiany na większe
...
Napisał(a)
mam pytanko jeszcze jedno wybieram sie do pracy w abudabi kataże itp czy mozna na teren tych krajów wwieź koks ? czy mnie u kamieniują :)?/
Nie bój się zmiany na większe
...
Napisał(a)
250mg week hmm czy starczy to beędziesz widział po sobie i sam ocenisz
...np dla mnie napewno by nie starczylo:D jak o mnie chodzi to dal bym dwa razy tyle susty co deki i ja bym zaczął od 500 mg deki 750/1000mg susty tyg. Ale to nie ja tylko ty robisz wiec zobaczysz sam... Możesz zacząć od takich dawek jak pisałeś i ewentualnie zobaczyć jak z libido i ewentualnie.podbic dawki... Od sort za pisownie ale przez najbliższe czasy będę dostępny z teł. I ciężko się przestawić na takie pisanie...
.
...np dla mnie napewno by nie starczylo:D jak o mnie chodzi to dal bym dwa razy tyle susty co deki i ja bym zaczął od 500 mg deki 750/1000mg susty tyg. Ale to nie ja tylko ty robisz wiec zobaczysz sam... Możesz zacząć od takich dawek jak pisałeś i ewentualnie zobaczyć jak z libido i ewentualnie.podbic dawki... Od sort za pisownie ale przez najbliższe czasy będę dostępny z teł. I ciężko się przestawić na takie pisanie...
.
Był Będzie Jest...
...
Napisał(a)
Fakt... Sory...
Odnośnie genamed czekam na konkretne opinie nadal opierając się głównie o tren , tylko od osób którym tren nie jest obcy... Eko
Odnośnie genamed czekam na konkretne opinie nadal opierając się głównie o tren , tylko od osób którym tren nie jest obcy... Eko
Był Będzie Jest...
...
Napisał(a)
wbijam dalej. bez zmian jesli chodzi o bolesnosc, nie boli wcale co do trenu, bilem juz wczesniej wiec jakies porownanie bede mial. mam to do siebie ze raczej spokojny jestem z natury, no ale cos na trenie mnie brało zawsze na takie "zirytowanie", humorki, poddenerwowanie, nerwy o nic, wybuchy złości. pojawiało się przy dawniejszych kuracjach na trenie. ostatnio bralem pmp. i bede sie do nieglo głownie odnosil przy ocenie tego trena. w tym przypadku bardziej wkurzony jestem na genamedzie. potliwosc tez sie zmienila, wiadomo zrobilo sie gorąco w chvj ale jednak ten tren tez strasznie na to wplywa, mniej spokojny sen mam. jak na początkową faze zapowiada sie ok zobacze jak bedzie dalej.
sorry cos mi sie zwalilo i wyslalo mi 4 razy to samo
Zmieniony przez - GWookie w dniu 2012-07-01 23:07:06
sorry cos mi sie zwalilo i wyslalo mi 4 razy to samo
Zmieniony przez - GWookie w dniu 2012-07-01 23:07:06
Poprzedni temat
Meta Zambon
Następny temat
Cześć , ANADROL
Polecane artykuły