SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Genamed Pharma (temat zbiorczy)

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 163736

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MarcelQ Instruktor SFD
Ekspert
Szacuny 419 Napisanych postów 20242 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 171137
Wojtas pimp

" I pamietaj szacunek to wszystko "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3649 Napisanych postów 36591 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261091
Pisze co wiem u mnie wbijali.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 81 Napisanych postów 5610 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 34643
Ja nie mowie ze działa / nie działa przez tą etykietę tylko poprostu trochę mnie to zraziło...poczekam te dwa tyg i przemyśle cala sytuacje...

Był Będzie Jest...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 81 Napisanych postów 5610 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 34643
I jak tam panowie?ruszyło się juz coś z tematem?...

Był Będzie Jest...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 27 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 151
panowioe nie wiem o co chodzi z rotaxem ale bułem 3 flakony susty i chawale 12 kg z czego większośc utrzymałem fakt faktem po długim poście a dziś r rączki wpadł mi własnie sustamed i dekanemed i tak sie zastanawiam czy po 250 mg/week wystarczy nie chce cudów deka 250 co 7 dni i susta 250 co 6 najwyżej potem co 5 co sądzicie?

Nie bój się zmiany na większe

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 27 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 151
mam pytanko jeszcze jedno wybieram sie do pracy w abudabi kataże itp czy mozna na teren tych krajów wwieź koks ? czy mnie u kamieniują :)?/

Nie bój się zmiany na większe

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
250mg week hmm czy starczy to beędziesz widział po sobie i sam ocenisz
...np dla mnie napewno by nie starczylo:D jak o mnie chodzi to dal bym dwa razy tyle susty co deki i ja bym zaczął od 500 mg deki 750/1000mg susty tyg. Ale to nie ja tylko ty robisz wiec zobaczysz sam... Możesz zacząć od takich dawek jak pisałeś i ewentualnie zobaczyć jak z libido i ewentualnie.podbic dawki... Od sort za pisownie ale przez najbliższe czasy będę dostępny z teł. I ciężko się przestawić na takie pisanie...

.

Był Będzie Jest...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3649 Napisanych postów 36591 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261091
temat rozpisek jeden dzial do gory a nie tu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Fakt... Sory...

Odnośnie genamed czekam na konkretne opinie nadal opierając się głównie o tren , tylko od osób którym tren nie jest obcy... Eko

Był Będzie Jest...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 524 Napisanych postów 3303 Wiek 42 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 130901
wbijam dalej. bez zmian jesli chodzi o bolesnosc, nie boli wcale co do trenu, bilem juz wczesniej wiec jakies porownanie bede mial. mam to do siebie ze raczej spokojny jestem z natury, no ale cos na trenie mnie brało zawsze na takie "zirytowanie", humorki, poddenerwowanie, nerwy o nic, wybuchy złości. pojawiało się przy dawniejszych kuracjach na trenie. ostatnio bralem pmp. i bede sie do nieglo głownie odnosil przy ocenie tego trena. w tym przypadku bardziej wkurzony jestem na genamedzie. potliwosc tez sie zmienila, wiadomo zrobilo sie gorąco w chvj ale jednak ten tren tez strasznie na to wplywa, mniej spokojny sen mam. jak na początkową faze zapowiada sie ok zobacze jak bedzie dalej.

sorry cos mi sie zwalilo i wyslalo mi 4 razy to samo

Zmieniony przez - GWookie w dniu 2012-07-01 23:07:06
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Meta Zambon

Następny temat

Cześć , ANADROL

WHEY premium