Nie słowa, lecz czyny świadczą o ludziach.
...
Napisał(a)
Ja wbijam dziś dopiero drugi shot Bolda Genamed i mieszam w pompce z Propem Testolic. Po pierwszym shocie dupal troche bolał, sam Prop Testolic nieodczuwalny, ale to przeciez dobry towar jest chyba?
...
Napisał(a)
Panowie ktoś jeszcze szamie lub szamał mete genamed ? działa to jakoś ?chodzi mi o różowe tabletki bo takie mam a wszędzie na zdjęciach w necie są białe lub kremowe
Zmieniony przez - Karolek 87 w dniu 2012-07-19 12:41:40
Zmieniony przez - Karolek 87 w dniu 2012-07-19 12:41:40
wole Polskie gówno w polu niż fiołki w Neapolu!
...
Napisał(a)
a będziesz leciał na samej mecie czy z czymś jeszcze?
...
Napisał(a)
jak pisałem znajomy zaczynał wtedy mete genameda, nie wiem jakiego koloru tab ale mowil ze dziala. co do mnie drugi flakon trenu wchodzi. wrzucilem jeszcze do tego winko z genamedu, tabsy rozowe. zobacze jak sie spisze bo tren z tego labu jak najbardziej na plus 

...
Napisał(a)
chopy u mnie też mają różowe tab ale jak działa dowiem sie niebawem bo zaczynaja to lykac :) a jak z tymi tab? biale czy rozowe macie bo teraz mnie to tez zaciekawilo :)
...
Napisał(a)
no ja mam różowe a może pomyliło się coś na taśmie produkcyjnej i na wino wlepki od mety poszły hehe :) ale czy wino genamedu jest słodkie? nie mam pojecia bo nigdy wogóle wina w tabsach nie szamałem...
...
Napisał(a)
hej Panowie posprawdzałem fotki po stronkach na necie i może mam racje ! zamiast mety mamy winstrol! bo właśnie winko z genamedu ma rozowe tabsy ale czy powinno by słodkawe?
...
Napisał(a)
GWookie Ty podjadasz winiacza z genamedu i mówisz ze różowe tabsy rozgryź jak możesz tabse i powiedz jaki smak ;)
Poprzedni temat
Meta Zambon
Następny temat
Cześć , ANADROL
Polecane artykuły