Szacuny
30
Napisanych postów
2204
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
24351
te różowe sam teraz zeżarłem 1tab i pogryzłem specjalnie... smak: pierwsz słodki lekko po czym czuć jakby cukierek pudrowy a pod koniec lekko gorzki smak na jezyku i w przełyku a czy działą to się dowiem bo sobie wrzuce 150tab 40mg/ed solo zobaczymy co to będzie :)
Szacuny
0
Napisanych postów
244
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
6582
dokładnie jak piszesz posmak cukierków pudrowych z odpustu w kształcie serduszek :) hehe ale fajnie że potestujesz solo przy tej dawce po tygodniu jak mówisz pompa powinna dawać o sobie znać i wir w żołądku powinien się zwiększać....
Szacuny
30
Napisanych postów
2204
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
24351
już tyle narobiłem że jak teraz zrobię kuku to będziecie mi posyłać listy na zakład karny... myślę że ta metka nie zaszkodzi w ogóle nie myślę o igle i testosteronach i trenbolonach do konca roku na pewno... potem pomyslimy co i jak :) ale wkoncu odzyskałem chęci do treningów niebawem dam jakieś zdjęcie za 2-3tyg i zobaczymy jak waga wtedy na razie nie wchodzę na wagę bo niechce sie wkrecic w to ze musze cos przybić
Szacuny
205
Napisanych postów
25012
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
150169
Mysle, ze jak znowu poczujesz moc (wiem ze niby to tylko metka) to cykl przeciagniesz do momentu, az znowu przecholujesz , dlatego przemysl czy napewno chcesz teraz wjechac z metą. Oczywiscie moge sie mylić. Oby - bo dobrze Ci zycze. pzdr