...
Napisał(a)
mix działa tego jestem pewien. Deke ktoś bił z pierwszych stron z tego co można wyczytać, więc może tam kogoś podpytaj. Opinie znajomych nie będe powielał.
...
Napisał(a)
Ja byłem zadowolony z tej metki nawet. Tylko ja miałem białe tab a nie różowe... A na spodzie też pisze mi hdpe i jest tam jedynka i dwójka też na spodzie opakowania.
Był Będzie Jest...
...
Napisał(a)
Polako, jeżeli Cie interesuje zamiennie Cypio to powiem że dzisiaj drugi strzal poleciał. Niby nie Enan no ale tez długi ester, zdam opinie gdy się wkręci. Jedyne co mogę powiedzieć obecnie to że wszedł bezboleśnie.
...
Napisał(a)
deke kolega bije od ponad miesiąca razem z cypio pmp, z tego co wiem jakiś lekki dyskomfort czul po strzale. Na działanie napewno nie narzeka.
Ja od przyszlego miesiąca zaczynam cypionat Genamedu.

Ja od przyszlego miesiąca zaczynam cypionat Genamedu.

1
...
Napisał(a)
jak was takslucham to na forum to tylko metka enan cypio deca i prop i nic poza poco wam doping jak wy tego i tak na powarznie nie traktojecie przeciez 300mg propa i 30mg metki to mozna sobie odpuscic szkoda sie kuc, tak do tematu u mnie na silce orali nie brali tylko propa ale chwala.
Nie ma op*****lania
...
Napisał(a)
panowie próbował ktoś bolda?? ciekaw jestem opinii, za miesiąc mam zamiar wystartować razem z cypio
ból jest chwilowy,chwała jest wieczna. IIII------IIII
Poprzedni temat
Meta Zambon
Następny temat
Cześć , ANADROL
Polecane artykuły