Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
809
Przyszedł gainer, jest bez dodatku cukru, bardzo dobry wybór według mnie trochę taki nijaki smak, no ale i tak nie mam pociągu do słodyczy więc mi tam pasuje. Jeszcze zobaczę efekty, ale na ta chwilę polecam!
Zmieniony przez - Krasnal911 w dniu 2019-08-07 14:56:31
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78038
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
767021
Nie ma to większego znaczenia czy w gainerze jest cukier, czy go nie ma. Wynika to z prostego powodu. Produkty tego typu zawierają na tyle przetworzone węglowodany, że dla naszego organizmu nie zrobi to różnicy, czy obecna w nich jest glukoza, maltodekstryny, lub skrobia. W sytuacji takiej przepłacileś trochę za markę.
Niestety nie ma gainerów z probiotykami. Jeżeli chcesz konkretną dawkę probiotyków, to trzeba dodać je osobno. Polecam zrobić gainera samemu:
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12449
Napisanych postów
161900
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240296
Tylko w tym problem ze gainer sam w sobie obwodów Ci nie da. To jest nic więcej jak uzupełnienie diety która powinna być głównym czynnikiem który pozwoli lub też nie ci przytyć. Nie mówiąc już o treningu i regeneracji. Gainer to tylko niewielki procent tego wszystkiego co robisz obecnie więc jak nic się nie dzieje nie ma efektów to konieczne by było przejrzenie swojego jadłospisu czy dokonanie zmian treningowych w kierunku który pozwoliłby ci na to aby jakieś efekty się pojawiły. Sam gainer to tylko mały dodatek.