Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zabad jedno drugiemu nie będzie przeszkadzać.Wrzucałem GH TURBO i czułem,że faza regeneracyjna była fajna. Teraz wspomagam się CM# jednak myślę o dorzuceniu GH TURBO.Treningi mi się zintesyfikowały i wydłużyły.Zmęczenie czasami w ciągu dnia daje o sobie znać :)
Zmieniony przez - MARIO w dniu 2011-10-21 01:01:39
Zmieniony przez - MARIO w dniu 2011-10-21 01:01:39
...
Napisał(a)
Nie ma tam składników które zaburza pracę hormonalną u Ciebie, jednak tutaj musisz mieć pozwolenie rodziców 

...
Napisał(a)
Jabolcokk wcale nie,idzie do sklepu kupuje i dawkuje ;D
Przykładowo do mnie,rodzice dowalają sie o wszystko ;D
nawet jak znalezli raz pod biurkiem bcaa ;D,nowa pucha,no niestety mi zarypali ;D,7 dych w plecki,ale co tam,teraz trzymam wszystko w piwnicy ;D
Bcaa,Isofaster,Wit C i inne.
Stary po studiach med. kur jak znaleźli zaczeły się tzw. "wykłady" ;D
A co do GH Turbo to niewiem,mój kolega chce to stosować,a ledwo skonczył 15 lat,Jabolcokk,moze mu to zaszkodzic,w takim razie go powtrzymac,bo idiocie zalezy na masie i chce dawkowac 2x wiekszą niz zaleca producent.
Przykładowo do mnie,rodzice dowalają sie o wszystko ;D
nawet jak znalezli raz pod biurkiem bcaa ;D,nowa pucha,no niestety mi zarypali ;D,7 dych w plecki,ale co tam,teraz trzymam wszystko w piwnicy ;D
Bcaa,Isofaster,Wit C i inne.
Stary po studiach med. kur jak znaleźli zaczeły się tzw. "wykłady" ;D
A co do GH Turbo to niewiem,mój kolega chce to stosować,a ledwo skonczył 15 lat,Jabolcokk,moze mu to zaszkodzic,w takim razie go powtrzymac,bo idiocie zalezy na masie i chce dawkowac 2x wiekszą niz zaleca producent.
Bike-Fast!
Parkour-Dynamic!
Gym-Power!
...
Napisał(a)
Jak zależy mu na masie to niech zacznie jeść 2 razy więcej - A NA PEWNO PÓJDZIE 

...
Napisał(a)
Mówi,że woli takie cos dawkowac,bo niechce mu sie diety trzymac,amatorek ;D
Bike-Fast!
Parkour-Dynamic!
Gym-Power!
...
Napisał(a)
Witam serdecznie to jest pierwszy post na tym forum.
Napisze po krotce, otórz mój staż na silowni to niecale 2 lata. Przez ten okres pracowalem bez zadnych odzywek czyli "na sucho" ,jak kto woli.Potem trafilem w rece trenera ktory ma doswiadczenie w sportach siolwych itp juz jakies 20 lat.Ulozyl mi diete na mase, gdyz dalej przez nastepne pare miesiecy chce sie na tym skoncenrowac, oraz suplementy. Tydzien temu skonczylem 8-mio tyg. cykl na kreatynie cm 1250. Teraz podczas oczyszczania proponuje mi wziasc tribulon trec polaczony z GH turbo wlasnie.
Co wy o tym polaczeniu myslicie?
Zmieniony przez - zabad w dniu 2011-10-20 21:59:47
Napisze po krotce, otórz mój staż na silowni to niecale 2 lata. Przez ten okres pracowalem bez zadnych odzywek czyli "na sucho" ,jak kto woli.Potem trafilem w rece trenera ktory ma doswiadczenie w sportach siolwych itp juz jakies 20 lat.Ulozyl mi diete na mase, gdyz dalej przez nastepne pare miesiecy chce sie na tym skoncenrowac, oraz suplementy. Tydzien temu skonczylem 8-mio tyg. cykl na kreatynie cm 1250. Teraz podczas oczyszczania proponuje mi wziasc tribulon trec polaczony z GH turbo wlasnie.
Co wy o tym polaczeniu myslicie?
Zmieniony przez - zabad w dniu 2011-10-20 21:59:47
...
Napisał(a)
zabad- podaj swój wiek.Jeżeli jesteś młody to nie widzę potrzeby stosowania obu na raz , chyba że masz niski poziom naturalnego testosteronu.
Nic wielkiego w życiu nie przyjdzie bez poświęcenia.
...
Napisał(a)
Moim zdaniem fajne połączenie na noc w twoim wieku , na pewno mega przyśpieszy regeneracje , po 30stce zazwyczaj test spada więc regeneracja może okazać się słabsza.Te suple powinny nieco ją przyśpieszyć 

Nic wielkiego w życiu nie przyjdzie bez poświęcenia.
...
Napisał(a)
Ja jestem po 30 i nic mi nie spada ( i nie opada) :) nie wiem jak inni ale mi po GH Turbo lepiej się śpi spokojniej i mocnej.
Jestem na dwóch Dietach, bo na jednej byłbym Głodny.
Niema ludzi normalnych są tylko nieprzebadani.
...
Napisał(a)
jeszcze 30 a nie po 30stce:) tylko czy to polaczenie jest dobre bo nigdzie nie moge znalezc postow o przyjmowaniu tych dwoch suplementow jednoczesnie
A poza tym "trener" moj powiedzial ze po tym nie bede mial spadkow pokreatynowych, oraz ze pomoze to budowaniu masy miesniowej
Zmieniony przez - zabad w dniu 2011-10-20 23:21:13
A poza tym "trener" moj powiedzial ze po tym nie bede mial spadkow pokreatynowych, oraz ze pomoze to budowaniu masy miesniowej
Zmieniony przez - zabad w dniu 2011-10-20 23:21:13
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!