Zmieniony przez - Szarmanckicham w dniu 2022-12-24 15:08:12
Po co Ci ta głowa?
Jem niom
Ilość wyświetleń tematu: 1812
Po co Ci ta głowa?
Jem niom
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźMichalek83Obczaj jeszcze czy na płaskiej łapiesz na odpowiedniej szerokości i czy nie prowadzisz ramion zbyt prostopadle do tułowia. Najlepiej jakby ktoś ogarnięty zobaczył technikę. Zła technika na płaskiej może rozwalić barki. Jak masz nieproporcjonalnie słabsze.barki (siłowo) od klatki też przednie mocno dostają na płaskiej
Klatka zawsze najsłabiej mi rosła. Siłowo jest progres i przykładam się bardzo do techniki. Kiedyś miałem tak, że słabo czułem klatkę na płaskiej. Teraz jest lepiej odkąd zacząłem się skupiać na technice i czuciu.
Zmieniony przez - Michalek83 w dniu 2022-12-27 17:08:43
Po co Ci ta głowa?
Jem niom
lodzianin1Ankieta działu
Po co Ci ta głowa?
Jem niom
lodzianin1Poczytaj o mioklonie
Po co Ci ta głowa?
Jem niom
Po co Ci ta głowa?
Jem niom
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
TomQ-MAGczeknij moj wpis dotyczący fascykulacji
https://www.sfd.pl/art/Trening/Drżenie_mięśni_po_treningu__czy_to_powód_do_niepokoju_-a7595.html
Faktycznie takie zjawisko moze byc dosc zlozone moga wplywac na to rozne czynniki od treningu poprzez diete, uzywki, leki, suplementy diety, moga byc wynikiem pobudliwosci ukladu nerwowego, jaki stopnia tzw tonicznosci, gdzie miesnie w stanie spoczynku wykazuja wiekszy potencjal do stymulacji miensiowej. Co nieco opisalem w arcie moze cos ci sie przyda
Po co Ci ta głowa?
Jem niom
P E R F E C T B E A S T
PrzeGibonU mnie tak jest ale to hiponatremia z naprzemian za wysokim i za niskim poziomem potasu. Tutaj najlepszy efekt dadzą badania. To ze suplementujesz wszystko to tez nie znaczy ze się wchłania bo np węglan magnezu możesz jeść garściami i nic a cytrynian wystarczy zazwyczaj mała ilość tabletek.
Po co Ci ta głowa?
Jem niom
Nasz sklep
Mega promocja