WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

El. MŚ 2014

temat działu:

Piłka Nożna

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 47947

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52098 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Advocaat nie podejmie pracy z naszą reprą.
Nie jest to trener z pierwszej łapanki, jemu będzie zależeć na sukcesach, o których w Polsce może zapomnieć.
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 1706 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 13223
To w koncu marzy ci sie ten Advocatt czy cie nie przekonuje?
...
Napisał(a)
Cris Thug Il Fenomeno Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17896 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198086
Do mnie pytanie?.Jak tak ,to ja nigdy nigdzie nie pisałem że marzy mi się Advocaat tylko Hiddink...

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-10-14 16:57:29

Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 68 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 244
Klopp to dla mnie najlepszy kandydat :)
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 1158 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 24435
Nawet gdyby poprowadził ich Mourincho to z grupy by nie wyszli taka prawda :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 68 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 244
Tak, ale myśl taktyczna trenera plus umiejętności. Kto oglądał mecz ten widział ile razy Polscy zawodnicy podali do Boruca podczas gry, by ten rozpoczynał akcje. U Ukraińców ten schemat gry nie istniał.
...
Napisał(a)
Cris Thug Il Fenomeno Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17896 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198086
No nie do końca Arturro,porządny trener potrafi zdziałać niemal cuda (oczywiście nie jest powiedziane że tak było by w przypadku naszej reprezentacji).Vide to co zrobił Guus z takimi rep. jak Korea czy Australia

Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52098 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Marzą wam się dobrzy trenerzy.
...
Napisał(a)
Początkujący
Marzyliśmy o dobrych piłkarzach, kadrze, lidze i się zawiedliśmy, pozostaje liczyć na dobrego trenera w przyszłości :)
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 168 Napisanych postów 2377 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 36256
Nawałka zbawi Polska kadreto jest to

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[Bramkarz] powrót po kontuzji

Następny temat

Ankieta o Euro 2012. Proszę! Pomóż!

Shoty
Polecane artykuły