WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

El. MŚ 2014

temat działu:

Piłka Nożna

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 47948

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3645 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 24649
Peszko nie dziwne, bo nieźle ostatnio gra ale Łysy

"Świat schodzi na psy
razem z nim ty
wierzysz mi?
policzone są twoje dni
wiesz jak jest
tu chodzi o moją troskę
bo niezbadane są wyroki boskie"

...
Napisał(a)
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 492546
a Wasilewski co nie gra w pilke od jakiegos czasu ? kolejne nieporozumienie
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 1706 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 13223
Łysy ma chyba rozpracowac Ukrainę,ale to bardzo watpliwe
...
Napisał(a)
Cris Thug Il Fenomeno Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17896 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198086
Też słyszałem takie tłumaczenie,które mnie bardzo rozśmieszyło,bo w dzisiejszych czasach,rozpracowanie na drobne czynniki poszczególny zespołow to żaden problem.Po to zresztą są odpowiednie osoby zatrudniane do tego...

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-09-29 22:16:44

Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!

...
Napisał(a)
Znawca
Nie zdobędziemy punktu w tych 2 meczach,ba mam wątpliwość czy zdobędziemy bramke
...
Napisał(a)
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 492546
poza tym jakby mial rozpracowac przeciwnika to mozna byloby go brac w tym charakterze a nie jako zawodnika
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 39 Wiek 27 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1168
Lewandowski z Lewandowskim zrobia zamieszanie i 2 obroncow pojdzie do Roberta i 2 do Mariusza a w tym czasie Błaszczu nastrzela bramek :D wierze w awans, 11 pazdziernika sie okaze z ukriana by sie przydalo wygrac ostatnio przegralismy oby dwa mecze z nimi a z anglia kazdy wie ze nie maja szans ale byla by mila niespodzianka ;D szkoda ze nie gra Piszczek bo ty byl pilkarz ktory i pokryje, i poda i strzeli, a Wasyl to zanim z szatni na boisko wybiegnie to juz bedzie koniec polowy... Nw co waldek kombinuje ale mam nadzieje ze to jakos przemyslal i wie co robi
...
Napisał(a)
Znawca
Zrobią zamieszanie...pod monopolowym
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 68 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 244
Fornalik za często zmienia skład, drużyna w budowie, to słyszy się od lat. Dlaczego stawia na starego Boruca, a trzyma na ławie Szczęsnego?
...
Napisał(a)
Znawca
Cieżko jutro będzie bardzo cieżko.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[Bramkarz] powrót po kontuzji

Następny temat

Ankieta o Euro 2012. Proszę! Pomóż!

electro
Polecane artykuły