PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Efekt z połączenia Cp z bialkiem będzie taki sam jak efekt połączenia Cp z jajecznicą czy z kotletem z piersi.
Jak nie masz diety. A nie masz. To pozostaje jeśc wg wskazówek producenta. ALe nikt tu ci nie powie, czy to będzie za dużo czy za mało.
Cp jesz tak jak na opakowaniu. Prolo też tak jak na opakowaniu.
Całą filozofia.
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
kurcze to to białko to nie jest żadna super odżywka na masę i to samo można mieć jak zjem cycka z ugotowanym jajkiem?

A tak na poważnie już mi się rzygi zbierają, Ciekawe czy ziomki wypisywały by takie same głupoty jakby każde białko było w białym wiaderku z czarnym napisem PASZA NA BAZIE JAJ I MLEKA. cóz rynek rządzi się swoimi prawami i odpowiednią reklamą, by nabrać na nią ludzi niemyślących.
"Czy Bóg stworzył by ciężar, którego Sam nie może podnieść?"
bez tego niewiele zyskasz.
zacznij więc od podstaw a nie od końca...
n ikt nie przekręca kluczyka w samochodzie wiedząc, że brak w nim paliwa...
Zmieniony przez - apokalipsa w dniu 2007-10-30 22:56:38
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
https://www.facebook.com/FilmyKtoreZmieniajaZycie/photos/a.1433936366899118.1073741828.1433433930282695/1434660943493327/?type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=845830128789824&set=a.163427777030066.27088.100000885337703&type=1&theater
"będzie dobrze tylko wtedy, gdy weźmiesz się do roboty" a jak to zrobić? zawiera się to w dwóch celach
1.Ułóż dietę, chociaż najprostszą, nędzawą i byle jaką, ale zacznij mysleć jedzeniem i mózgiem, a nie ładnymi opakowaniami od suplementów. Dietę udoskonala się z czasem i ustawia zgodnie z celami, ale grunt to zacząć od czegoś.
2.Ciesz się suplementami i ich siłą razem z dietą,wtedy możesz przebierać w suplach i ich konfiguracji i zawsze będziesz mieć pewność co do przyrostów i minimum 80%-ntowego wykorzystania ich potencjału. Wierz mi one działają 3 razy lepiej, gdy masz porządnie urządzone posiłki.Dieta nie boli i dobrze przemyślana praktycznie nie kosztuje więcej niż ******ły na które wydajemy kasę z przysłowiowego kieszonkowego, skoro stać cię było na takie drogie zabawki, to stać cię na dietę.
Daj sobie na to kilka miesięcy, lat lub jak jesteś mądry, a wierze, że tak jest zrób to w kilkanaście minut w dziale odżywianie lub na dobrych stronach internetowych.
Jak ci się nie uda, zniechęcisz się, albo powiesz sobie po prostu ,do dupy z tym, nie chcę mi się myśleć, czytać,pytać, pogłębiać wiedzę itd.to wtedy możesz wrócić tutaj i zadawać dalej głupie pytania oraz rozpie...dalać kasę na głupie suple, które wykorzystasz w 10% ich siły,gdy jesz nieprawidłowo
"Czy Bóg stworzył by ciężar, którego Sam nie może podnieść?"
ale duchowego masz! dobrze mówisz, trza cie słychać!