Szacuny
23
Napisanych postów
552
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
17195
Drew Manning to koleś który postanowił ze sportowej sylwetki zrobić z siebie grubasa (w 6 miesięcy) jedząc co popadnie, a później w tym samym czasie powrócić do poprzedniej kondycji i wyglądu. Takiego eksperymentu chyba jeszcze nie było. Wszystko po to, aby na własnej skórze przekonać się jak to jest być otyłym, a przede wszystkim, aby zmotywować innych, że można normalnie wyglądać. Na blogu będą opisy treningu i diety.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
567
Nie tylko trening i dieta, ale też suplementy. Póki co poleca WholeBody Green i produkty Isagenix. Kojarzycie te marki? Szczególnie ten drugi wydaje się ciekawy, jeżeli chodzi o spalanie fatu (np.
Szacuny
69
Napisanych postów
11401
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
44896
Akop Szostak robil to samo chyba w zeszlym roku na lamach gazety KiF. ja osobiscie uwazam za gowniane tego typu eksperymenty. obaj maja duzy staz treningowy i ogromna wiedze na temat suplementacji i dietetyki. takiemu waldusiowi jest latwiej zrobic z siebie spaclaka i potem to zrzucic niz normalnej szarej osobie
Szacuny
25
Napisanych postów
2482
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
20068
A to co biorą oprócz tych supli o tym sie już nie mówi . Zastanawia mnie w tym filmiku wyżej dlaczego typ nie pokazuje na zadnym zdjęciu twarzy czyżby to była ściema
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
567
@Crazy_Thug: właśnie o to chodzi. Koleś prowadzi m.in. bloga, konto na FB i twituje pisząc co robi, co je, jakie łyka suple. Odpowiada na pytania ludzi, którzy go obserwują. Jak taka normalna szara osoba nie ma pojęcia od czego zacząć i co robić, to wystarczy naśladować naszego "Waldusia". Co też się chwali, zestawy ćwiczeń będą podawane dla osób chodzących na siłkę, ale też alternatywne do wykonywania w domu. Co zresztą Manning podkreśla, to że ktoś ma obawy przed pójściem na siłownie, czy nie stać go na zdrowe jedzenie i suple nie może być wymówką.
@ja111111: co do filmiku wejdź w podobne, tam są relacje innych osób, masz też i twarze, zdjęcia przed i po i ich opinie. Generalnie chciałem się dowiedzieć czy ktoś o tym słyszał, bo u nas to nie jest dostępne.
Szacuny
69
Napisanych postów
11401
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
44896
jest jeszcze cos takiego jak pamiec miesniowa i metabolizm. te dwie rzeczy nieco sie roznia u niego a u innych ludzi ktorzy do tej pory nie cwiczyli
oczywiscie jest realne z "grubasa" zrobic z siebie ladnie wyrzeźbionego goscia w 6 miesiecy ale to jak by inna bajka. mnie po prostu takie testy nie przekonuja
Zmieniony przez - Crazy_Thug w dniu 2011-10-29 13:17:01