Let's do IT
...
Napisał(a)
to wszystko zanizane jest bo i tak sa takie lebki po 16 lat ze o walne sobie cyklon jak dorian i bede taki sam :) a ja by byla podana prawdziwa dawka smierc na miejscu dla takiego gnojka;) nie mogli inaczej napisac;)
...
Napisał(a)
Dokładnie, nie czytałem jeszcze znaleźć artykułu ale myślę, ze Dorian chciał pokaz jakaś bezpieczna alternatywę stosowania saa. Dementując tym samym jego kosmiczny cykl który można znaleźć w necie choć wątpię w jego autentyczność
...
Napisał(a)
dorian wytlumaczyl w md, ze jako kilkukrotny mistrz o. nie powinien propagowac uzycia srodkow dopingujacych poprzez szczegolowe omawianie czego bral gdyz to nie wypada - cos w tym stylu mial na mysli w gazetce.
...
Napisał(a)
Hardcorowy jak zawsze ;)
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
...
Napisał(a)
Koleś masakra:D i te jego treningi ktore u nie jednego top olympia wzbudzily wymioty "cormier" moze sie do mastersow przygotowuje jako niezapowiedziany gosc fajnie by bylo
Let's do IT
...
Napisał(a)
Dorian już taki jest,przecież on słynie z masakrycznego treningu.
Osobiście nie wydaje mi sie ,żeby planował jakiś występ...
Osobiście nie wydaje mi sie ,żeby planował jakiś występ...
...
Napisał(a)
http://mdtv.musculardevelopment.com/lifestyles/lifestyle/4225-how-dorian-yates-started-out-told-dorian-himself.html
Troszkę lewa ręka uschnięta...
Troszkę lewa ręka uschnięta...
RESPECT FOR THOSE WHO HAVE THE COURAGE TO FOLLOW THEIR DREAMS
PITTY FOR THOSE WHO STAND BEHIND A COMPUTER WATCHING OTHERS LIVING THEIR CHILD DREAMS
...
Napisał(a)
Ostra asymetria 

Jeżeli walczymy możemy przegrać
Jeżeli nie walczymy jesteśmy przegrani.
Poprzedni temat
Johnnie O. Jackson IFBB Pro
-
- 1
- 2
- ...
- 3