witam ponownie !! ostatni odrazdziliscie mi abym wziął xp więc zmieniłem zdanie i moze wziąsc Hard Mass + KeAlkalyn lub zamiast KA wziąsc HMB lub inną kreatyne HMB albo Jakies Białko +CP lub NItroII aby nabrac siły i masy !! Bardzo prosze doradzcie mi cos , co moge wziąsc dla dobrego efektu (masa+siła) w cenie do 240zł góra !!! Mozliwe ze te zestawy co napisałem są bzdurne ale teraz wszystko mi sie powmieszało i sam nie wiem co mam wziąsc !! Jelsi to sie przyda to powiem ze brałęm kreatyne olimpu , tersosterol i mass xxl 2kg !! POzdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
uu widze ze ne moge przyznawac sogów bo nei jestem pełnoprawnym uzytkownikiem !! Wielkie dzieki i pozdro !!
...
Napisał(a)
jestem wysoki mam 184 cm wzrostu 78 kg wagi , jestem w maire szczupły !!
...
Napisał(a)
zesraj sie a nie kupuj, kto ci nakładł głupot żeby kupować takie rzeczy?
to nie magiczne proszki, niczego nie zdziałają jak nie będziesz zarł jak potrzeba i konkretnie przemyślanie trenował.
to nie wyscigi, tu trzeba ładnego szmatu czasu wiec weź sie z ato konkretnie albo wydaj kase jak głupek i nic z tego miał nie będziesz.
zdr.
to nie magiczne proszki, niczego nie zdziałają jak nie będziesz zarł jak potrzeba i konkretnie przemyślanie trenował.
to nie wyscigi, tu trzeba ładnego szmatu czasu wiec weź sie z ato konkretnie albo wydaj kase jak głupek i nic z tego miał nie będziesz.
zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
mietki dobrze o tym wiem , wiem o diecie treningu juz czytałęm sporo na ten temat !! Co do tych odzywek to napisałem ze nie wiem co mam wziąsc i dlatego prosze o pomoc z poradą !! Doradzcie co by najlepiej dla mnie pasowało i nie twierdze ze chce super szybkiego przyrostu masy i silły , tylko poprostu chce kupic dobrą odzywke lub zestaw i nei wyzucic pieniędzy w błoto !!
...
Napisał(a)
wiec nie kupuj nczego a nie wywalisz pieniedzy w błoto.
proste?
zdr.
proste?
zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
o matko i znowu mi radzicie nic nie brać ... moze i macie racje ale ja juz na suchu sie wycwiczyłem , masy miesniowej troche mam , i zabardzo mi juz nie przybywa (po portu to co miało przybyc to juz przybyo)) NO to HCociaz powiedzcie czy Gain Bolic 6000 4kg + Kreatyna Treca 400cap bedzie dobre !! POprostu tak czy nie , a jesli nei to powiedzcie dlaczego !! POZdro
...
Napisał(a)
zacznij jesc jak trzeba bo widac ze nie masz diety raz pytasz czy kupic bialko , drugia raz czy bulka , trzeci raz czy gainera uloz sobie diete
...
Napisał(a)
To jest proste:
Get stronger and eat enough and you will get bigger.
Jeśli teraz robisz przykładowo maksymalnie serie na klatkę z obciążeniem 100 kg i za rok też maksymalnie będziesz robił serie z obciążeniem 100 kg to mogę Ci praktycznie zagwarantować, że Twoja klatka nie będzie większa - bez względu na to co będziesz robił dodatkowo i jakie suplementy używał.
Jeśli przez kilka tygodni Twoja waga stoi w miejscu i nie zwiększysz kalorii w diecie to mogę Ci praktycznie zagwarantować, że utrzymasz wagę - bez względu na to z jakich suplementów korzystasz dodatkowo HMB, czy glutaminy, tauryny itp.
Get stronger and eat enough and you will get bigger.
Jeśli teraz robisz przykładowo maksymalnie serie na klatkę z obciążeniem 100 kg i za rok też maksymalnie będziesz robił serie z obciążeniem 100 kg to mogę Ci praktycznie zagwarantować, że Twoja klatka nie będzie większa - bez względu na to co będziesz robił dodatkowo i jakie suplementy używał.
Jeśli przez kilka tygodni Twoja waga stoi w miejscu i nie zwiększysz kalorii w diecie to mogę Ci praktycznie zagwarantować, że utrzymasz wagę - bez względu na to z jakich suplementów korzystasz dodatkowo HMB, czy glutaminy, tauryny itp.
...
Napisał(a)
Kamil jaki jest twoj staz ze twierdzisz ze juz naturalne mozliwosci wyczerpales? 

...
Napisał(a)
trenuje gdzies od 2 lat ale pierwszy rok cwiczyłęm z przerwami a tak na powaznie to trenuje od roku , nie opuszczając zadnych treningów !! Przyjmijmy ze będe miał diete , to co mozna by wziąsc aby wspomudz nabieranie siły i masy !! Jestem ograniczony do 240zł max !! POZdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!