NIE CHODZI O MNIE TYLKO O KOGOŚ KTO POPROSIŁ ZADAĆ TO PYTANIE BO MA PROBLEM.MA 23 LATA I WAŻY 65 PRZY 175cm.UWAŻA ŻE JEST CHUDY I CHCE PRZYTYĆ -POPROSTU NABRAĆ MASY(WSKAZANE BY BYŁO ŻEBY TO BYŁA MASA MIĘŚNIOWA A NIE SAM TŁUSZCZ).NIE ĆWICZY ALE KIEDY ZACZĄŁBY BRAĆ ODŻYWKE BIAŁKOWĄ TO MÓWI ŻE ZACZNIE TRENING.BO KIEDYŚ BRAŁ PROTEINE OLIMPU (NIE PAMIĘTAM NAZWY) I NIC MU TO NIE DAŁO ALE NIE CZWICZYŁ.CZY TERAZ KIEDY ZACZNIE JEŚĆ PROTEINE TO MUSI ĆWICZYĆ CZY TEŻ NIE ŻEBY BYŁY EFEKTY.I NAJWAŻNIEJSZE JAKA TO MA BYĆ ODŻYWKA (JAKA FIRMA ILE CYKLI) WE WMIARE PRZYSTĘPNEJ CENIE-ALE NIE ZA PRZEPROSZENIEM JAKIEŚ g****.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- chialbym kupic cos ...ale nie wiem jak stosować :))
- mam diete i suple ale nie wiem jak polaczyc?
- Suplementacja. Mam, ale nie wiem jak brać.
- zestaw w prezencie ale nie wiem jak to jeść i ile
- Suplementy na poprawę stawów, ścięgien i więzadeł. (wiem co ale nie wiem jakich firm)
- hormony wzrostu chce schudnąc ale nie chce urosnac na wysokośc
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
tu masz wszystko: https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=112522
dieta
trening
odzywki
zadna inna kolejnosc
odzywki/soople bez 2 pierwszych czynnikoow nie przyniosa oczekiwanych rezooltatoow
artystyczny leniwy' grasik
księżniczka-mafia.suple.hardcor.pl
~kopernik sooplementacji~
Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.
dieta
trening
odzywki
zadna inna kolejnosc
odzywki/soople bez 2 pierwszych czynnikoow nie przyniosa oczekiwanych rezooltatoow
28:06:42:12
That is when the world will end.
...
Napisał(a)
A JEŻELI JUŻ MAM TĄ DIETE I ĆWICZĘ TO JAKĄ WTEDY ODŻYWKE ZASTOSOWAĆ.JAKIEJ FIRMY BYŚ RADZIŁ????????????????
...
Napisał(a)
wszystko zalezy od stazu treningowego/wieku/aktualnego celu
jesli chodzi o twojego znajomego radzilabym na razie treningi 'na soocho' - ewentualnie w celu uzoopelnienia diety bialko, gainer/bialko+carbo /w zaleznosci od metabolizmu, antykataboliki, mikroelementy
na reszte przyjdzie czas - wpierw adaptacja
jesli chodzi o twojego znajomego radzilabym na razie treningi 'na soocho' - ewentualnie w celu uzoopelnienia diety bialko, gainer/bialko+carbo /w zaleznosci od metabolizmu, antykataboliki, mikroelementy
na reszte przyjdzie czas - wpierw adaptacja
28:06:42:12
That is when the world will end.
...
Napisał(a)
carbo jets to odzywka weglowodanowa a "na sucho" znaczy bez zadnych suplemetow...
MASA TO KLASA
Pozdro for all!!!!!!
MASA TO KLASA
Pozdro for all!!!!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!