Szacuny
8
Napisanych postów
1379
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2999
Witam,
wiem ze duzo osob zaglada na ta czesc forum i moze jest tutaj cos nie tak bo malo osob cos pisze... rozumiem ze nie kazdy jest obcykany w tym co sie dzieje w armwrestlingowym swiecie i dlatego staram sie jak najwiecej wiadomosci tutaj zamieszczac. Niestety i moje mozliwosc sa ograniczone a sam ze soba pisal nie bede....
DLatego nasuwa mi sie pytanie:
NAPISZCIE CZEGO TUTAJ NA TYM WŁĄSNIE FORUM BRAKUJE, JAKI TEMAT CHCIELIBYSCIE ZALOZYC I JAKI PORUSZYC O CZYM PODYSKUTOWAC....?????? Czekam na jakie kolwiek wypowiedzi na ten temat....
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
461
mam pytanko...Igor na forum powiedzial ze mozliwe ze jutrzejsze zawody bedzie mozna obejrzec na zywo na stronce arpowera. w jakim dziale mozna link znalezc?
Szacuny
8
Napisanych postów
1379
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2999
Problem byl z netem i w ostatniej chwili usielismy sie z tego wycofac!! Pozatym cala ekipa byla tak zaganiana zawodami ze nie mialby nawet kto sie tym zajac ja sam cos o tym wiem bo zjesc nawet nie mialem czasu a co mowic o siusianiu... pozdro i zrozum nas za to...
Szacuny
1
Napisanych postów
127
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2567
Tomasz moim skromy zdaniem, na tym forum brakuje przede wszystkim porzadnego tematu : "Jak trenowac". Wiem ze najlatwiej odeslac na strone armpowera a tam niech sobie szukaja w poszczegolnych numerach Armpower magazine ale wiesz o co chodzi, nie kazdemu nowemu sie chce, ludzie sa leniwi z natury.
Pozdrawiam.
Poza tym jestem za tym aby zamieszczac tu jak najwiecej swoich fotek z treningow, zawodow itp.Jestem pewien ze Ty i wielu z nas ma sporo tego.
A juz najza***isciej by bylo aby moc umieszczac jakies linki do filmikow np.z wlasnych walk, ale wiem ze nie kazdy ma swoj wlasny serwer.
"Wycisnąć z życia każdą kroplę szczęścia
i sycić się jej smakiem, aż do utraty tchu..."
Szacuny
8
Napisanych postów
1379
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2999
No coz trzeba skonczyc gadac i wziac sie do pracy, moze wyrwe wiecej czasu teraz w swieta a pozatym nie trenuje do nowego roku co tez mi da kilka godzinek pozdro
Szacuny
5
Napisanych postów
418
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4477
Może ja się włącze do rozmowy. Ja wchodząc tutaj miałem nadzieję zobaczyć pełno treningów armwresling'owców i podwieszone tematy o technikach.(Ostatnio w pismach "Sport dla wszystkich kulturystyka i fitness" dużo się pisze o technikach itd.) Pozdro!!
Szacuny
11
Napisanych postów
3045
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
30013
"Poza tym jestem za tym aby zamieszczac tu jak najwiecej swoich fotek z treningow, zawodow itp.Jestem pewien ze Ty i wielu z nas ma sporo tego. "
- ludzie kochają oglądać zdjęcia. Wklejajcie, wklejajcie
Szacuny
5
Napisanych postów
418
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4477
Ja akurat jestem nowy w tym temacie, ale ostatnio spotkałem kolesia który pokazał mi sporo technik i armwresling mi się spodobal:). A wy ile już trenujecie Armwresling??:>