Cześć. Chciałbym was prosić o opinie na temat diety i treningu. Będzie to moja pierwsza dieta redukcyjna LOW CARB dlatego zależy mi na waszej pomocy xD Jeżeli chodzi o trening to nie będę rozpisywał poszczególnych ćwiczeń, chodzi tylko o dobranie odpowiedniej opcji. Na samym początku myślałem o treningu siłowym ale nie wiem czy starczy siły przy tej diecie. Jeżeli trening siłowy byłby dobrą opcją to jak to wszystko połączyć z aerobami?
Cały cykl przewiduję na 2 miesiące. Mój bf to obecni 17%. Będę korzystał z suplementów takich jak: kreatyna (mono), witaminy i minerały, tran (lub omega3), bcaa, białko. Na koniec dorzucę jakiś spalacz, myślałem o scorch'u.
Czy to wszystko stanowi jakąś sensownie dobraną całość? :)
Przy wyliczeniu diety wyszło ponad 2500 kcal ale może tak zostać bo do utrzymania wagi mam 3100.
Waga : 77
Wzrost : 173
Cel treningowy : redukcja
Staż treningowy na siłowni : 1,5 roku
Uprawiane inne sporty : kitesurfing, squash
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : full osprzęt
Dieta : Jest
Przeciwskazania medyczne : brak
Zażywane suplementy : kreatyna, białko, bcaa, witaminy i minerały, tran
Ostatnio przerabiany plan: masa 4 miesiące
Ciężary w podstawowych ćwiczeniach (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc):

Cały cykl przewiduję na 2 miesiące. Mój bf to obecni 17%. Będę korzystał z suplementów takich jak: kreatyna (mono), witaminy i minerały, tran (lub omega3), bcaa, białko. Na koniec dorzucę jakiś spalacz, myślałem o scorch'u.
Czy to wszystko stanowi jakąś sensownie dobraną całość? :)
Przy wyliczeniu diety wyszło ponad 2500 kcal ale może tak zostać bo do utrzymania wagi mam 3100.
Waga : 77
Wzrost : 173
Cel treningowy : redukcja
Staż treningowy na siłowni : 1,5 roku
Uprawiane inne sporty : kitesurfing, squash
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : full osprzęt
Dieta : Jest
Przeciwskazania medyczne : brak
Zażywane suplementy : kreatyna, białko, bcaa, witaminy i minerały, tran
Ostatnio przerabiany plan: masa 4 miesiące
Ciężary w podstawowych ćwiczeniach (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc):