Witam. Widzialem posty o samodzielnym układaniu diety, jednak chcialbym aby pomogl mi w tym jakis ekspert w tej dziedzinie. Głównym problemem jest co brac w jakim czasie???? Mam do dyspozycji platki sniadaniowe, jaja kurze, kurczaka, ryby w sosie pomidorowym, ryz, mleko, banany, jogurty, (kogiel mogiel???) , kotlety schabowe, mielone.... w sumie wszystko moge zjesc :P , najwyżej coś zastapie.Mam 18 lat, 190cm wzrostu,84kg wagi (w 1,5 roku przybralem 18kg-wczesniej 66kg-jednak duzo poszlo mi w brzuch :/). Tak wiec prosilbym kogos kto by mi to poukladal :]:]:].Z gory dzieki.POZDRAWIAM :D:D:D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przykładowa dieta:
7:00--> platki sniadaniowe z mlekiem, multiwitamina, banan,2 kanapki z białym serem
10:00--> 2 kanapki z bialym serem
12:00--> hot-dog, woda 0,5 niegazowana
15:00-->ziemniaki, piers z kurczaka, surowka
16:00--> trening (1h)
18:00--> ryz z mlekiem+ 2 banany + jogurt
21:00--> 2 parowki, ketchup, (czasem salatka), 2 kanapki z maslem
przypominam 18lat, 192 cm wzrostu, 84kg wagi
7:00--> platki sniadaniowe z mlekiem, multiwitamina, banan,2 kanapki z białym serem
10:00--> 2 kanapki z bialym serem
12:00--> hot-dog, woda 0,5 niegazowana
15:00-->ziemniaki, piers z kurczaka, surowka
16:00--> trening (1h)
18:00--> ryz z mlekiem+ 2 banany + jogurt
21:00--> 2 parowki, ketchup, (czasem salatka), 2 kanapki z maslem
przypominam 18lat, 192 cm wzrostu, 84kg wagi
...
Napisał(a)
a jakie ilości tych produktów?
parówki odrazu wyrzuć bez różnicy na ich ilość
parówki odrazu wyrzuć bez różnicy na ich ilość
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!