witam wszystkich ja mam pytania co do diety bo chcial bym ja ulozyc ale nieumiem heh.. prosilbym o jakies rade co kiedy powinienem jesc jak obliczyc zapotrzebowanie kcal itd (chce schudnac wszczegolnosci z brzuch ai ogolnie sie wyrzezbic ;] )teraz przejde do mojego treningu ktory sam zaplanowalem planuje codziennie (5 dni w tygodniu) cwiczyc na silowni brzuch ( 4 cwiczenia po 5 -6 serri po 10-20 powtorzen w zaleznosci od cwiczenia ) no i do tego w kazdy dzien inny miesien np poniedzialek klatka brzuch wtorek biceps brzuch itd na inne miesnie chce wykonywac 4 cwiczenia po 6 seri po 10 powtorzen z kazda seria zwiekszajac ciezar. co sadzicie o tym treningu?? piszcei ewentulanie co zmienic albo cos. do tego planuje kupic pan neoprenowy i thermo speed extreme. no i to by bylo chyba wsyztsko pozdrawiam i z gory dzieki. aha i mam jeszcze pytanie co do brzucha gdy bede go cwiczyl to on sie zrobi bardziej plaski czy bedzie taki jak teraz tylko umiesniany bo ja bym chcial miec brzuch plaski tylko umiesnioony heh pozdrawiam
Waga: 70
Wzrost: 173
Obwód klatki: 90
Obwód ramienia: po napieciu 34
Obwód talii: po napieciu 84
Obwód uda: 55
Obwód łydki: 40
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: niewiem
Aktywność w ciągu dnia: w zaleznosci od dnia szkola do 13 - 16
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: raz lub dwa razy w tygodniu trenign w pilke nozna. no i silownia planuje 5 razy w tygodniu.
Odżywianie: obiad od pon do pt jem na stolowce w weekend w domu jem najczesciej ziemnieki jakos surowke no i mieso (schabowy,kotlet z piersi.mielony.kurczak,kotlet rybny,devolaj(niewiem jak to sie pisze)) praktycznie tylko to lubie z mies. kolacja i sniadanie to zazwyczaj bulki z zoltym serem. no i jem dosc duzo slodyczy heh
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: mialem allergie na pylki ale to niema tu chyba znaczenia zreszta juz sie odczulilem
Stan zdrowia: zdrowy
Preferowane formy aktywności fizycznej: planuje 5 treningow w tygodniu po okolo 2 godzinki
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: thermo fat bruner jakies 2 miesiace temu
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak, sam planuje kupic thermo speed extreme
Stosowane wcześniej diety: wlasne wymyslne heh po ktorych chudlem a po diecie po kilku ndiach wracal do wagi
Waga: 70
Wzrost: 173
Obwód klatki: 90
Obwód ramienia: po napieciu 34
Obwód talii: po napieciu 84
Obwód uda: 55
Obwód łydki: 40
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: niewiem
Aktywność w ciągu dnia: w zaleznosci od dnia szkola do 13 - 16
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: raz lub dwa razy w tygodniu trenign w pilke nozna. no i silownia planuje 5 razy w tygodniu.
Odżywianie: obiad od pon do pt jem na stolowce w weekend w domu jem najczesciej ziemnieki jakos surowke no i mieso (schabowy,kotlet z piersi.mielony.kurczak,kotlet rybny,devolaj(niewiem jak to sie pisze)) praktycznie tylko to lubie z mies. kolacja i sniadanie to zazwyczaj bulki z zoltym serem. no i jem dosc duzo slodyczy heh
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: mialem allergie na pylki ale to niema tu chyba znaczenia zreszta juz sie odczulilem
Stan zdrowia: zdrowy
Preferowane formy aktywności fizycznej: planuje 5 treningow w tygodniu po okolo 2 godzinki
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: thermo fat bruner jakies 2 miesiace temu
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak, sam planuje kupic thermo speed extreme
Stosowane wcześniej diety: wlasne wymyslne heh po ktorych chudlem a po diecie po kilku ndiach wracal do wagi