Witam, chciałbym usłyszeć wasze opinie na temat mojej diety... A wiec jakis maly szczegol o mnie mam 21 lat juz kiedys spedzalem sporo czasu na silowni ale to ni bylo jeszcze to cos brak jakiejs diety i raczej pojecia teraz wiele sie zmieniło podszedłem do tego z wielkim zapałem cieszy mnie to co robie (od 2 miesiecy z wielkim zapalem ). No to tak mniej wiecej co jadam, pierwszy posiłek to np owsianka z dodatkiem bialka (tzn odzywki bialkowej) albo cos w stylu omletow z 5 jajek i patkow fitness (wiem ze to srednie płatki ale sa smaczne ) ewentualnie posmaruje je sobie maslem orzechowym. Moj drugi posiłek to jakas rybka czy wedlina typu tunczyk, łosos czy piers z indyka :), 3 to zazwyczaj takie moje danie glowne i czesto przedtreningowka:) na poczatku pomidory salata czy jakas tam zieleninka :) z odrobina oleju (oliwa z oliwek) danie glowne to zawsze jakies mieso czy ryba gotowana czy w piekarniuku do tego jakis dodatek czasem odrobine makaronu czy ryz (dzis akurat jadlem mieso wolowe w kawaleczkach z fasolka po brytunsku polecam pycha ), 4 to odzywka bialkowa nie zaleznie czy bylem na treningu 5 to powiedzmy jakas tam ilosc (gram) serka wiejskiego. Prosilbym o wasze wurozumiale opinie.
Pafka
Krzysztof Piekarz