Siema ćwiczę już jakiś czas i zastanawiam się czy warto kupić sobie carbo czy nie warto ? Jestem jeszcze na diecie redukcyjnej.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
carbo to cukier w proszku. Jakbyś ćwiczył wytrzymałościowo 5x w tygodniu to bym powiedział, że możesz carbo kupić, ale jeśli nawet nie wiesz do czego to służy, to odpowiedź brzmi "nie marnuj hajsu:"
...
Napisał(a)
jw. nie ma sensu jak chcesz zbudowac sucha mase, po za tym dobre wegle mozna latwo pozyskac z jedzenia :P
...
Napisał(a)
na redukcju bym byl ostrozny z tego typu produktami, chyba, ze jedynie po treningu silowym
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
A tak wgl carbo daje węglowodany czyli dostarcza enrgi, a co jeszcze po tym można się spodziewać ?
...
Napisał(a)
... wlaśnie dlatego nie powinieneś go kupować. nie masz pojęcia najmniejszego o suplach. to jest zwykły cukier. a każda kaloria to energia, bo KCAL to są kilokalorie które są odpowiednijami kilodżuli, które z kolei są jednostką zapisywania ENERGII
...
Napisał(a)
No może i nie wiem o suplach wiele, ale ty chyba masz problemy ze zrozumieniem tekstu. Pytałem co jeszczce oprócz ENERGII daje carbo.
...
Napisał(a)
od kilku postów tłumaczę ci, że nic.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
dobór odżywki na szybką masee
Następny temat