Siemaneczko, piszę ten temat z zapytaniem i małą prośbą, ćwiczę już dłuższy okres to jest od grudnia 2013 roku to już teraz będzie aktywnie 2 lata. Z początku przez pierwszy rok zacząłem zauważać zmiany w swoim ciele tj. Szerokie bary, bicek przypakował, plecki, tricek itd lecz brzuch nadal kulał. Katowałem się bardzo wieloma ćwiczeniami na mięśnie brzucha, i tak mam mocny brzuch ponieważ większość nawet trudnych ćwiczeń nie jest dla mnie problemem lecz nadal robię jakieś abs'y w domu. Robię też pompki, przysiady, wykroki, pompki na poręczach, czasami dipy, wszelkie wariacje pompek i ćwiczeń na brzuch i nogi. Lecz efekt w mojej opinii jest co najwyżej mizerny. (Foto poniżej) dodam też że staram jeśc się dobrze tzn. nie jem tłustych rzeczy, słodyczy, i fast foodów, no może raz na miesiąc ale to każdemu się zapewne zdarza. Moje pytanie brzmi ; Dlaczego mimo tak długich ćwiczeń wyglądam tak jak wyglądam, czy ułożenie diety zmieni to, jak ułożyć taką w miarę tanią dietę lub podpowiedzcie mi co przykładowo mógł bym jeść. Troszkę chyba wyszło z tego masło ale jak coś to piszę to będę prostować w komentarzach. Z góry dzięki

Krzysztof Piekarz