Witam.Zastanawia mnie jedna rzecz . a mianowicie :gdy robie pompki na poreczach do klaty to mam po tym straszne zakwasy w motylach , a gdy katuje specjalnie motyle to rzadko mam zakwasy lub mam slabe .Czemu tak jest przeciez pomki to nie sa za bardzo na motyle ale jesli z koleji czuc ze pracuja mocno to moge to dodac w treningu na plecy?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
odpowiedz prosta-zła technika.
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
No wlasnie niewiem jak z ta technika , bo przy tych pompkach czuje glownie prace klatki ,mocno sie pompuje , plecow nieczujue zeby pracowaly ,wogule sie niepompoja a na drugi dzien mam zakwas w klacie i motylach.
...
Napisał(a)
spróbuj innych ćwiczeń na plecy i wtedy będziesz wiedział czy technika jest zła czy może zacząć inne ćwiczenia robić
pozdro
pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!