...
Napisał(a)
Kolego bierze metanabol jest w ok 3tg i zaczyna sie strasznie zle czuć niechce mu sie jesc... co moze byc nie tak podroba mety czy jego organizm tego nie przyjmuje ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
mi przy 30 mg ed mety ruskiej scana zanikł apetyt i efekty zerowe , jakbym żarł tabletki cukrowe a to był niby orginał bo tak wyglądał , chyba niektórzy naprawde nie tolerują orali
...
Napisał(a)
1 Wcześniej miał za***isty apetyt ? 2Czy przybrał na masie?Jak odpowiesz na te 2 pytania to Ci powiem o co najprawdopodobniej chodzi.
...
Napisał(a)
tego akrihina ma w zatykanym opakowaniu i etykieta jest biała z jasnoniebieskim paskiem?
"Graviora manent"
Wergiliusz - "Eneida"
...
Napisał(a)
W takim wypadku kolega miał prawdziwą metkę ,ale pewnie mało żarł , nie stosował witamin,minerałow,osłonek i teraz to odbije się na jego zdrowiu.Bo jak wiadomo saa wypłukują witaminy i minerały i pewnie ma niedobór jakiegoś składnika.Albo po prostu metka go zamuliła ,bo po mecie człowiek staje się ospały, wiem to po sobie.
...
Napisał(a)
taaa jak to jest prawdziwa meta akrihina to
sam to jadłem ale mnie porobiła
nie mniej jednak wy***ka i****

sam to jadłem ale mnie porobiła

nie mniej jednak wy***ka i****
"Graviora manent"
Wergiliusz - "Eneida"
...
Napisał(a)
orginalna meta z akrihinu jest kozak... mozliwe ze apetyt mial wiekszy tylko przez placebo...
off
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!