...
Napisał(a)
Jaki powinien być odstęp między ćwiczeniami( ja stosuje około 1 minuty) przy robieniu masy. Wykonuje łącznie 18 serii nie licząc rozgrzewki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przerwa między kolejnymi seriami, to 1-3 min. Zależnie od różnych czynników, choćby od rodzaju ćwiczenia.
...
Napisał(a)
czyli jak robie przerwe około 1 minuty to spoko, tylko przed ostatnią robie trzy minuty bo staram się zrobić ją na siłe czyli max 6 powtórzeń
...
Napisał(a)
Generalnie rób od dwóch do trzech minut. Jedynie w łatwych ćwiczeniach rób krótsze przerwy.
Zmieniony przez - tomot w dniu 2006-05-31 22:56:02
Zmieniony przez - tomot w dniu 2006-05-31 22:56:02
...
Napisał(a)
A ja mam jeszcze pytanie w podbnej sprawie (zeby nie zasmiecac forum nowym pojednyczym i pewnie głupim pytaniem
) jakie powinno się robić przerwy między poszczególnymi ćwiczeniami A NIE seriami np. między ostatnią serią pierwszego ćwiczenia a pierwszą serią drugiego?

Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
...
Napisał(a)
Kwestia taka - im te kolejne cwiczenie angazuje w miejszym stopniu miesnie, ktore braly udzial w poprzednim tym przerwa krotsza i analogicznie jesli angazujesz te same miesnie przerwa powinna byc taka jak pomiedzy seriami. Pozdrawiam
... znowu polubiłem żelastwo.
...
Napisał(a)
RBK tyle wiem ale w jakim przedziale czasowym to się powinno wachać tzn od ilu do ilu minut?? bo ja zwykle robię tyle samo co między seriami

Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
...
Napisał(a)
Przedzial ten sam co w seriach osobiscie robie - jesli pracuje innymi miesniami robie przerwe minimalna (kwestia zaminy stanowiska, ewentualnie dokrecenia czegos tam 30-1:30), jesli tymi samymi ok.3 minut. Powiem to co podkreslam zawsze - robisz przerwe taka, zebys byl w stanie zrobic zaplanowana licze powtorzen - bo to jest najwazniejsze...
Spotkalem sie tez z opiniami, ze przy zmianie cwiecznia powinny byc dluzsze przerwy - co moim zdaniem jest nieporozumieniem. Pozdrawiam
Spotkalem sie tez z opiniami, ze przy zmianie cwiecznia powinny byc dluzsze przerwy - co moim zdaniem jest nieporozumieniem. Pozdrawiam
... znowu polubiłem żelastwo.
...
Napisał(a)
moja przerwa pomiedzy cwiczeniami jest taka dluga ile mi zajmuje przejscie z jednego przyrzadu do drugiego :p
pozdr
pozdr
you can gain if you want
Poprzedni temat
programy przelicznik kalorii dieta trening !!
Następny temat
ubywa mnie :( pomocy!
Polecane artykuły