...
Napisał(a)
Witam planuje robić masę ale niechciałbym się za mocno zalać moje środki to tren ace. Test enan i t3 Trening 3 x tyg aeroby 3 x tyg w dni nietreningowe Moja waga 112.5 wzrost 191 jestem dość wysoki także masa by się przydała dobrej jakości . Pytanie brzmi czy to ma sens z góry dziękuje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie... mam już trochę za sobą ogólnie łatwo łapie fat i pytam się o radę ..
...
Napisał(a)
Teraz przez miesiąc zrzucałem wagę. Udało się 5 kilo ale jak pisałem jestem wysoki i mi się to nie podoba bo zmieniam się w tyczkę przynajmniej takie wrażenie ...
...
Napisał(a)
o wszystkim będzie decydować dieta , środki to tylko dodatek
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
5 kilo zleciało w szybkim czasie 3x trening 4x aeroby w tyg
Śniadanie. Jajecznica.+ białko
2 dwie buły z szynka sałata pomidor
3 paczka ryżu tuńczyk warzywa
4 paczka ryżu kurczak białko
Ostatni same białko
Chce spróbować dodać węgle narazie 80g i zobaczyć co będzie się działo bo u mnie FAT PRZYCHODZI ŁATWO ..
Śniadanie. Jajecznica.+ białko
2 dwie buły z szynka sałata pomidor
3 paczka ryżu tuńczyk warzywa
4 paczka ryżu kurczak białko
Ostatni same białko
Chce spróbować dodać węgle narazie 80g i zobaczyć co będzie się działo bo u mnie FAT PRZYCHODZI ŁATWO ..
...
Napisał(a)
Zacznij od obliczenia zapotrzebowania kalorycznego, pozniej uloz diete dajac max 0,7 g tluszczy na kg/masy ciała, bialko 2-2,5 grama reszta wegle z ryzu,kaszy,makaronow ewentualnie ciemnego pieczywa.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!