A mi nic nie było ,ja wypiłem maksymalnie dziesięc kieliszków więc spoko ,dobrze sie czułem.
...
Napisał(a)
Siemano wypiska z treningu
Klatka + triceps
wycisk sztangi płasko 20x60kg ,12x67kg , 7x75kg , 4x80kg ,12x62kg
hantle skos 4 serie 12x25kg
Brama 4 serie po 8 -cięzar nieznany
Sciaganie drązka krótkiego górnego -cieżar nieznany ,4 serie(20powt ,15 powt, 10 powt ,6 powt)
Wyprosty na linkach 4x8
Wycisk zza głowy jednoracz 2 serie 10x8kg
Skatowałem poza tym brzuch ale masakrycznie że teraz ledwo jem ,bo mnie trzewia palą
Klatka + triceps
wycisk sztangi płasko 20x60kg ,12x67kg , 7x75kg , 4x80kg ,12x62kg
hantle skos 4 serie 12x25kg
Brama 4 serie po 8 -cięzar nieznany

Sciaganie drązka krótkiego górnego -cieżar nieznany ,4 serie(20powt ,15 powt, 10 powt ,6 powt)
Wyprosty na linkach 4x8
Wycisk zza głowy jednoracz 2 serie 10x8kg
Skatowałem poza tym brzuch ale masakrycznie że teraz ledwo jem ,bo mnie trzewia palą

...
Napisał(a)
nie lepiej najpierw wykonywac ćwiczenia na wolnych cieżarach, a pozniej dopiero "dobijac" na maszynach, wyciagach, itp? (chodzi mi o tric)
...
Napisał(a)
Ja akurat w tym planie jade tak .W next week cos zmienie bo monotonii nie lubie.Ale np francuskiego leżąc nie moge robić albo nie umiem bo strasznie bolą mnie łokcie.W staniu jest lepiej ale tylko w gryfie neutralnym ,którego znowu nie ma na tej nowej siłownii,wiec jade ja moge.Dodam pompki na poręczach zamiast wyprostów linek.
...
Napisał(a)
Francuskie leżąc spróbuj robić gryfem łamanym.
A może rozgrzewka (bez i z ciężarami) za słaba i dlatego łokcie bolą?
Pozdr.

A może rozgrzewka (bez i z ciężarami) za słaba i dlatego łokcie bolą?
Pozdr.
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
Robiłem łamanym,rozgrzewka tez była i tak ból był.Dzisiaj tak spompowałem trica że ledwo koszulke ubierałem,jutro pewnie bede umierał
Za***iscie mi żyly powychodziły na ciele ,a najbardziej na przedramionach.Nawet na zimno je widać .Boje sie tylko że na mono bedzie duza retencja i efekt suchości zaniknie ,ale pozyjemy zobaczymy.

Za***iscie mi żyly powychodziły na ciele ,a najbardziej na przedramionach.Nawet na zimno je widać .Boje sie tylko że na mono bedzie duza retencja i efekt suchości zaniknie ,ale pozyjemy zobaczymy.
...
Napisał(a)
Właśnie dlatego mnie do mono nie ciągnie... nie cierpię wody podskórnej.
Mi biceps odpada po dzisiejszym.
Pozdr.
Mi biceps odpada po dzisiejszym.

Pozdr.
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
Siemano.W pracy dzisiaj byłem ale cierpiałem strasznie przez zakwasy.
Ogólnie zaraz bede motał cos do jedzenia ,chyba postawie na twaróg z ananasem
Bo mi zasmakował.
Saib co do retencji na mono ,mam nadzieje że thermal troche złagodzi napuchniecie.
Ogólnie zaraz bede motał cos do jedzenia ,chyba postawie na twaróg z ananasem

Saib co do retencji na mono ,mam nadzieje że thermal troche złagodzi napuchniecie.
...
Napisał(a)
Jedziesz DJ
co do mono to ja wogole go nie lubie i w sumie w***alem tylko 750gr przez cala kariere.moze sprzedaj mono i kup chociaz zwykle TCM lub Cell pumpa chociaz Kre - alkalyn tez jest ciekawym rozwiazaniem. Ja wrzucalem w kwietniu Dymetadrine 25+ razem z CP i KA i szlo super sila na + fatt w dol.
pozdrawiam

pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Co jest lepsze ritalin czy cerebro?
Następny temat