czy picie Coca-Coli, wpływa ujemnie na treningi na siłowni i w lekkiej atletyce ????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
sporo sztucznych śmieci, sporo chemii itp.
na kondycję Ci nie wpłynie.
za dużo może spowodować nabieranie tłuszczu.
ale na zdrowie raczej negatywnie.
wiadomo, że decyduje tu ilość.
na kondycję Ci nie wpłynie.
za dużo może spowodować nabieranie tłuszczu.
ale na zdrowie raczej negatywnie.
wiadomo, że decyduje tu ilość.
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
...
Napisał(a)
Jak wiadomo nadmierna ilość spożywanej coca-coli wpływa ujmnie na stan naszego zdrowia...
Wypłukuje z naszego organizmu cenne składniki mineralne, m.in. wapń, co wpływa na odwapnienie kośćca. Tym samym kości stają się bardziej kruche i łamliwe... więc przy lekkiej atletyce wzrasta ryzyko kontuzji...
Duża zawartość sacharozy jaka znajduję się w coca-coli, też ma negatywny wplyw na nasze zdrowie i przyczynia się do wzrostu masy ciała(tluszczu)...
tak więc sam zdecyduj...
Pozdro..
Wypłukuje z naszego organizmu cenne składniki mineralne, m.in. wapń, co wpływa na odwapnienie kośćca. Tym samym kości stają się bardziej kruche i łamliwe... więc przy lekkiej atletyce wzrasta ryzyko kontuzji...
Duża zawartość sacharozy jaka znajduję się w coca-coli, też ma negatywny wplyw na nasze zdrowie i przyczynia się do wzrostu masy ciała(tluszczu)...
tak więc sam zdecyduj...
Pozdro..
...
Napisał(a)
Tym bardziej jest niewskazana, jeśli przyjmujesz kreatyne etc. Ponieważ coca-cola zawiera kofeine a nie powinno sie przyjmować kofeiny kiedy przyjmujesz kretke np.
Nie traktuj życia zbyt serio skoro i tak nie wyjdziesz z niego żywy.
...
Napisał(a)
podobno na diecie sie ja spozywa w celu redukcji tluszczu ja mam po niej lepsze trawienie szczegolnie ziemniakow z kurczakiem ale to takie tylko moje spostrzezenie
...
Napisał(a)
"Tym bardziej jest niewskazana, jeśli przyjmujesz kreatyne etc. Ponieważ coca-cola zawiera kofeine a nie powinno sie przyjmować kofeiny kiedy przyjmujesz kretke np."
MIT
MIT
1
...
Napisał(a)
Snowboy spójrz na skład xpanda chociażby... więc Twoja uwaga to zwykły Mit jak ktoś wcześniej powiedział 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!