Witam wszystkich.Otóż mam kase mam przy szkole biedronkę i moje pytanie jakie produkty wcinać w czasie zajęć gdy nie mogę zjeść pełnego posiłku. Nie chodzi mi o gotowany ryż + pierś kurczaka. Ale raczej gotowe produkty pełno wartościowe!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ja zazwyczaj robię sobie sałatki na bazie makaronu.
Ostatnio wcinam taką z orzechami włoskimi, mięskiem i olejem z orzechów włoskich.
I nikt się nie śmieje, nikt nie zwraca specjalnej uwagi na moje pojemniki z żarciem.
Ale to pewnie zasługa tego, że chodzę do bardzo dobrej szkoły, więc ludzi są naprawdę na poziomie.
Ale w takim gimnazjum to bym się bał
Ostatnio wcinam taką z orzechami włoskimi, mięskiem i olejem z orzechów włoskich.
I nikt się nie śmieje, nikt nie zwraca specjalnej uwagi na moje pojemniki z żarciem.
Ale to pewnie zasługa tego, że chodzę do bardzo dobrej szkoły, więc ludzi są naprawdę na poziomie.
Ale w takim gimnazjum to bym się bał

...
Napisał(a)
najlepsza by była zwykła domowa kanapka z chleba razowego i z białego sera z biedronki ..
<<< SHOTTAS Team >>>
http://www.cwaniak.rembertow.net/
...
Napisał(a)
Witam
pieczywo razowe
tuńczyk w sosie własnym, serek wiejski, ser twarogowy, jogurt/kefir
orzechy włoskie, pestki dyni
warzywa, owoce
wybór masz dość duży więc możesz zjeść to na co masz ochotę
jak dobrze że biedronka jest tak blisko
pieczywo razowe
tuńczyk w sosie własnym, serek wiejski, ser twarogowy, jogurt/kefir
orzechy włoskie, pestki dyni
warzywa, owoce
wybór masz dość duży więc możesz zjeść to na co masz ochotę

jak dobrze że biedronka jest tak blisko

"Wszystkie rzeczy są trujące i nic nie jest bez trucizny,
Jedzenie i picie ponad miarę jest również trujące." - Paracelsus
http://www.sfd.pl/TŁUSZCZE-t369407.html
http://www.sfd.pl/JAJO-t429538.html
...
Napisał(a)
Nigdy nie widziałem czegoś takiego w sklepie, ale może się nie przyglądałem 

...
Napisał(a)
Ewentualnie zainwestuj w gainerka i bierz mniejsze porcje żeby dłużej starczył, takie uzupełnienie dietki
...
Napisał(a)
Ja jak nie mogę wziąć pojemnika gdzieś w teren to kupuje sobię jakiś jogurt naturalny albo serek wiejski i grahamkę. Do tego jeszcze jabłko i fajna szama jest.
...
Napisał(a)
Jak smakuje serek wiejski w porównaniu do twarogu i np. almette jakiegoś?
Muszę chyba spróbować a nie chce mi się dupy ruszyć to może ktoś mi bardziej objaśni żeby mi się zachciało 

...
Napisał(a)
Na początku mi nie smakowało, bo takie niby słodkie, niby mdłe, ale się potem przyzwyczaiłem. Ale i tak lekko kwaskowaty twaróg najlepszy 

...
Napisał(a)
taki jak by styropian pokruszony w pojemniczku %)
Drive no faster then your guardian angel can fly ...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Eliminacja cukru w diecie
Następny temat