czesc mam 16 lat ćwicze do[piero 3 miesiące!! ale mam mały problem chce przybrac na masie a nie moge!!przez pierwsze 2 miesiace przytyłem 3 kg a potem stanołem!! co zrobic aby dalej tyc??z góry dziekuje!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jem i to dosyc sporo ale to i tak nic nie daje!!może powinienem zastosowac jakies odzywki!!!a jeśli tak to jakie??
...
Napisał(a)
przyczyn moze byc kilka, zle dobrana dieta, przepracowanie miesnia (zbyt intensywny trening), niemozliwe jest azeby po tak krotkim czasie twoj organizm przeszedl w cykl stagnacji. Zbilensuj swoje posilki, w taki sposob azeby pobudzic przemiane materii.
odzywka to takie jedzenie w proszku a nie cudowny srodek na mase w tydzien
pozdrawaim
odzywka to takie jedzenie w proszku a nie cudowny srodek na mase w tydzien
pozdrawaim
Ave, Ceasar morituri te salutant
...
Napisał(a)
W treningu wklej swoj trening a tutaj swoja diete(jezeli masz rozpisana). Albo przetrenowanie albo dieta do dupy. A pierwsze miesiace poszly kg bo dopiero zaczales trenowac.
"Life is full of compromises."
...
Napisał(a)
diety nie mam rozpisanej
Zmieniony przez - Strzema w dniu 2006-04-07 21:57:24
Zmieniony przez - Strzema w dniu 2006-04-07 21:57:24
...
Napisał(a)
rano jem ok 80g płatków jeczmiennym z mlekiem.potem ide do szkoły i ty zaczynają sie schody jem 3 kanapki i nieraz ide na obiad.kiedy wracam ze szkoły jem 1 torebke ryzu z kurczakiem.potem trening a po treningu 2 puszki tuńczyka a pod wieczur znów płatki jeczmiene!!!wydaje mi sie ze w szkole jem za mało. nie mam zbyt wiele czasu na przerwach czym moge zastąpić normalne jedzenie w szkole??
...
Napisał(a)
po treningu na poczatku weglowodany, potem białka, mozesz kupic sobie batony białkowe, ktore napewno pomoga zatrzymac katablizm w szkole
Ave, Ceasar morituri te salutant
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!