Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
OK wszystko zawarlem w temacie. Dajcie mi rade jak to zmienic. Odrzywiam sie dobrze cwicze ostro i stosowalem Mass4000 (na mnie dzialal jak srodek przeczyszczajacy). Podobno Kreatyna czyni cuda jak i ile brac? A moze jest cos mocniejszego(nie dbam o fundusze), glownie chce powiekszyc KLATE!
Z gory wielkie dzieki- jak zadziala kazdy ma po piwie!!
Aha nie piszcie nic o sterydach troszke zawczesnie sie poddawac.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Siema, jesli chodzi o kreatyne to polecilbym ci MEGABOLU Total Creatin 250g za nie cale 50 zl!!! Jest jedna z najtanszych kreatyn i jedna z najlepszych!! Biez ją najlepiej razem z dwoma lyzkami(malymi) Glukozy (1,80 zl w kazdym sklepie spozywczym) Biez ja tak jak ci zalecili na opakowani czyli 5 g dziennie na czczo, lub po silowni.
Najwieksze efekty dostaniesz stosujać kreatyne Z HMB (jeden z jadrozszych sumplementow dostepnych na rynku).
Aha po tej kreatynie prawie codzien lece do klopa - WARTO!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jem 3 porzadne posilki(kurczaki, makarony, platki owsiane itp.) Pozatym dojadam pomiedzy kanapkami, cwicze 4 razy w tygodniu ponad godz.
Mialem tez trenera i wiem jak ciwczyc.
Jedynym problemem jest moje cialo ktore nie chce zbytnio rosnac, zwlaszcza klata.
Co z ta kreatyna jakie dawki w dni treningu ile poza, ile powinienem wody wypic zeby nie bylo problemow z nerkami.
Szacuny
44
Napisanych postów
4802
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
37375
Moge ci tylko powiedziec ze kreatyny spozywaj 1g na 10kg masy ciala, najlepiej rozluz to sobie na 2 porcje np rano i po treningu. Wody rzeczywiscie pij ile sie da, bo im wiecej jej wypijesz tym wieksze bedziesz mial przyrosty. (a z lataniem do kibla to sie przyzwyczaisz, i po pary dnich ci to minie) :) LOL
"ja biore 220kg na serie ale tylko czasami stosuje sterydy..."
Szacuny
20
Napisanych postów
1246
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
59409
HMB-3g dziennie(rano,przed treningiem,po treningu,przed snem).W dzień bez treningu rano,między posiłkami i przed snem.
Glutamina-5g bezpośrednio po treningu,ogólnie do 15g dziennie.
Szacuny
57
Napisanych postów
10990
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
88360
no po pierwszym cyklu kreatyny napewno przytyjesz naet z taka dieta, ale dali juz ci nic nie pujdzie...jesli cwiczysz wiecej niz godzine to chyba nie dobrze-max 45 min wystarcza jak na naturalnego goscia, jeszcze z taka dieta
i bez posilku potreningowego jak sie domyslam...
lepiej dowiedz sie z archiwum co i ile razy jesc a wtedy mozesz sie zabrac za suplementy, jesli miales trenera to chyba ci nie powiedzial ze masz jesc 3 razy dzinnie duzo i dojadac miedzy posilkami?!?!
duzo wody to duzo wody pij jak najwiecej a ze do kibla bedziesz latal to nic nie szkodzi...nie ma omleta bez wybicia jaj...nieprawda ?
rozumiem ze to jest twoj pierwszy cykl z kreatyny i innych wiec namawiam zebys nie bral tego jednoczesnie...lepiej zrob sama kreatyne , na nastepny cykl polacz ja z glutamina, a na trzeci z HMB...potem wszystko razem i tak bedzie chyba lepiej...