Czytam i czytam cały wieczor.. oczy mi siadaja...... przeczytajcie teraz wy i doradzcie
Jestem po cyklu kreatyny,glutaminy, hmb... dalo mi to ze 2 kilo na masie ale i brzucha troche zgubilem wiec pewnie dostale troche wiecej czyestej masy miesni
teraz jakos strasznie załapalem faze na brzuch i chcialbym do lata wychodowac ładny kaloryferek... i tu zaczyna si eproblem... czytalem setki artykulow i mam teraz porzadnie namieszane w glowie.. chce zrzucic tłuszcz ale niechce przytym stracic miesni a wrecz przeciwnie chce jeszcze bardziej urosnac tracac tłuszcz ( i czytalem ze jest to mozliwe!!!!!!!!! ) pomyslalem sobie ze skoro aeroby powoduja katabolizm to moze jako przeciwwage dla tego bede robil trening na mase... wiec postanowilem robic pon, wtor, czwar i piat trening na mase okolo 60-70 a po tym biegac ( tylko tu nieiwme ile jedni pisza ze zeby efektywnie spalas tłuszcz potrzeba biegac okolo 40 a drudzy pisza ze 20 min po treningu wystarczy aerobow bo spalony juz zostal zapas glikogenu wczesniej podczas treningu na mase) chce do tego dorzucic jakies suple nad ktorymi sie tez zastanawiam ... teraz wypisze pytania do tego wszytkiego zeby bylo przejrzysciej:
1)co brac?? jakie suple?? myslalem nad bialkiem serwatki rano i wieczorem a po treningu aerobowym bcaa, do tego jeszcze rano, po aerobach i wieczorem hmb.a moze stosowac to jakos inaczej a moze zeupelnie inne suplementy zapodac??
2)chcialem do tego dorzucic therme.. tylko powiedzcie mi jak ja dawkowac i kiedy brac..przed po treningu???
3) czy polaczenie treningu na masee i aerobow to dobry pomysl????
4)ile biegac 20 czy 40 min ??
Do tego myslalem o djecie z duza iloscia bialka.. czytale gdzies zeby je zwiekszyc np. do 3.5 g/kg masy wegle zmiejszyc do 2g.
Prosze pomorzcie szybko bo czas leci a panienki czekaja na moj kaloryfer

Jestem po cyklu kreatyny,glutaminy, hmb... dalo mi to ze 2 kilo na masie ale i brzucha troche zgubilem wiec pewnie dostale troche wiecej czyestej masy miesni

1)co brac?? jakie suple?? myslalem nad bialkiem serwatki rano i wieczorem a po treningu aerobowym bcaa, do tego jeszcze rano, po aerobach i wieczorem hmb.a moze stosowac to jakos inaczej a moze zeupelnie inne suplementy zapodac??
2)chcialem do tego dorzucic therme.. tylko powiedzcie mi jak ja dawkowac i kiedy brac..przed po treningu???
3) czy polaczenie treningu na masee i aerobow to dobry pomysl????
4)ile biegac 20 czy 40 min ??
Do tego myslalem o djecie z duza iloscia bialka.. czytale gdzies zeby je zwiekszyc np. do 3.5 g/kg masy wegle zmiejszyc do 2g.
Prosze pomorzcie szybko bo czas leci a panienki czekaja na moj kaloryfer