...
Siemanko, mam pytanie do was czy ktoś robi cardio po siłowni ? bo zacząłem ostatnio i nie wiem jak efektywnie spalić tkankę tłuszczową zazwyczaj mam Speed: 6.5 nachylenie 10 czas 15min czy lepiej normalnie ? bo wczoraj byłem to nogi strasznie bolały być może że nigdy nie robiłem :D jakieś rady ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
witaj, wykorzystanie treningu typu cardio po treningu silowym, to jedna z opcji, ktora pozwala nam na redukcje fatu i ma ona swojej uzasadnienie. przeciwnicy z kolei wskazuja, ze wysilek tlenowy, bedzie ogranical korzysci plynace z wczesniej wykonanego treningu silowego, co sprawia, ze sugeruja nie przekraczac 30 minut treningu tlenowego po treningu silowym
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Wszystko zależy od tego czy jest Ci potrzebny ten dodatkowy wysiłek. Jak długo trenujesz? Jak wygląda u Ciebie dieta?
...
Delikatne cardio mozesz zrobic po treningu, mozesz też na wioslarza skoczyć i zrobić pare interwałów. Jak dajesz stopien nachylenmia 10 to będzie dawalo to w kość zwłaszcza łydką bo idą pod górkę
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
anubis84Delikatne cardio mozesz zrobic po treningu, mozesz też na wioslarza skoczyć i zrobić pare interwałów. Jak dajesz stopien nachylenmia 10 to będzie dawalo to w kość zwłaszcza łydką bo idą pod górkę
no właśnie dało w kość i nie wiem jaki jest optymalne cardio ;) nachylenie na 0 a szybkość 8 ?
...
wszystko bedzie zalezalo od poziomu wytrenowania, od tego jaki puls bedziesz w stanie osiagnac na danej predkosci czy pochyleniu
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
ja daje 15 stopni i zaczynam 0d 6.5 3 minuty minuta spacerku ok 3 km potem 7 i 7.5 przy 8 sie juz nie da iść, tu już b ieg powolny wchodzi.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz