Witam, otóż stosowała moze któraś z was tzw diete CBL? Ogólnie rzecz biorąc jestem zwolenniczka diet niskowęglowodanowych. Przez długi czas byłam na niskich węglach+cheat meale raz na tydzień, pózniej odkryłam carb nite. Udało mi sie na tym zrzucić 10kg. Teraz chce sie skupić na wyrobieniu masy, a jednocześnie nie chce znowu tak bardzo sie zalać. Myslalam o carb back loading, ale boje sie wlasnie tego zalania tłuszczem. Wiem, ze samych mięśni nie wyrobie bez tłuszczu. Zależy mi na jak najlepszej jakościowo masie beztłuszczowej. Polecacie takie diety czy lepiej typowym schematem jedzenia sporej ilości węgli, najlepiej w posiłkach okolotreningowych?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie kojarze nikogo z dziennikiem w tym dziale bedacego na CBL. Wiecej opinii na ten temat znajdziesz w dziale 'odchudzanie i forma po mesku' i tam bym radzila pytac. Znajdziesz tam tez dzienniki kilku dziewczyn, w tym JustBlackBerry, ktora testowala CBL. Czy nadal go ciganie, to z pamieci nie powiem.
Κατά τον δαίμονα εαυτού.
------
Mój dziennik: http://www.sfd.pl/DT__Ghorta_ghrrromi_fat-t1096396.html
...
Napisał(a)
To jest strategia zywieniowa a nie dieta, a dobranie makro to inna sprawa. Czy bedzie efektywna zalezy od danej osoby, stanu zdrowia, treningu i stylu zycia.
Zmieniony przez - Tetiszeri w dniu 2016-04-06 14:51:28
Zmieniony przez - Tetiszeri w dniu 2016-04-06 14:51:28
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat