...
Napisał(a)
Moze mi ktos wiecej o tmy napisac i jakie jest dawkowanie do cyklu , ile to kosztuje, ile jest tabsow w paczce itp...no normlanie wszystko ?? 

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Tatoo cykl obniza aromatyzacje.Wiesz w ogole co ona powoduje???Zadajesz pytania jakbys pierwszy raz zetknął sie z dopingiem.
Przy propie jak najbardziej mozna brać cynk.M1T w małych dawkach nie aromatyzuje.
Przy propie jak najbardziej mozna brać cynk.M1T w małych dawkach nie aromatyzuje.
hihihi
...
Napisał(a)
Ja np wcinam dawki takie jak na ulotce tylko ze trzy krotnie wieksze :)Cynk po przekroczeni gdzies tak 150-200mg moze byc toksyczny itd .Dobry jest np na pryszcze(cere)jak i podobno zzapobiega rentencji wody(gino).Cena w aptece jakies 5zl z groszem.
I tak wszyscy skonczymy pod ziemia :)
...
Napisał(a)
Dawkowanie z tego co wiem zależy od wagi ciała.
W opakowaniu Zince Forte jest chyba 50tab.
Masz lin: https://www.sfd.pl/temat157659/strona2/
W opakowaniu Zince Forte jest chyba 50tab.
Masz lin: https://www.sfd.pl/temat157659/strona2/
The future is coming on......
>>> Doping Division Force Crew <<<
...
Napisał(a)
jak do cyklu to w granicahc do 150 mg dzinnie przez cały cykl i pewnie jeszcze z tydzień po , z tego co sie oreintuje .
cynk w wysokim dawkowaniu blokuje aromataze
cynk w wysokim dawkowaniu blokuje aromataze
członek.mafia.hardcor.pl
...
Napisał(a)
Ok..dzieki chlopaki bo chce cynk dorzucic do swego cyklu i chialem cos wiecej sie dowiedziec na jego temat 

...
Napisał(a)
Ronin ale masz na mysli czysty cynk czy zwiazek cynku npasparginian?????????
Bo jezeli czysty to ok a jezlei asparginian to mozna o wiele wiecej
Bo jezeli czysty to ok a jezlei asparginian to mozna o wiele wiecej

Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
Jezeli jest ciagle mowa o czystym to ja sie ciesze niezmiernie gdyz ja osobiscie biore 4 tabletki zincas forte tak jak mi Dr.elite przepisal(jest to 100mg czyściocha)

Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jak polaczyc i rozpisac te cuda?
Następny temat