Jestem weganem od roku. Ćwiczę od 4 miesięcy. Przez pierwsze 3 w domu potem na siłowni. Zaczynałem od 63 kg/181, udało mi się dobić do 69 kg. Siła także poszła w górę. Jestem typowym ektomorfikiem czyli szybko spalam kalorie, do tego drobne kości. Nie mam problemów z regeneracją czy snem. Ale obecnie od 2 miesięcy waga stoi. Mam pytanie do
wegan i wegetarian, jak wam udało się zrobić dużą masę i co polecacie? Czy powinienem zaczać jeść twarogi i nabiał czy po prostu zwiekszyć kalorie ?
Zaznaczam ze jeśli chodzi o poziom enerhii jest dovrze, siła rośnie, tylko masa stoi.
Ćwiczę planem FBW 3x w tygodniu. Czy może yo zmienić na push pull legs ? Mam 17 lat jakby to coś pomogło
wegan i wegetarian, jak wam udało się zrobić dużą masę i co polecacie? Czy powinienem zaczać jeść twarogi i nabiał czy po prostu zwiekszyć kalorie ?
Zaznaczam ze jeśli chodzi o poziom enerhii jest dovrze, siła rośnie, tylko masa stoi.
Ćwiczę planem FBW 3x w tygodniu. Czy może yo zmienić na push pull legs ? Mam 17 lat jakby to coś pomogło