Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1261
tak naprwade najważniejszy dla bramkarza jest respekt on musi wyglądać tak żeby ludziom sie odechciało zadym itp ponieważ wielu ludziom wystarczy widok takiego gościa i sie uspokoją
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
29
Petey500 sa dwa typy bramkarzy skoksowane gowniarze i ci co cwicza przez dlugie lata i pozniej chca to jakos wykorzystac np. prez bramke a inni skoksowani kiedys placki stoja na bramkach bo myslal ze wszyscy sie ich boja i ze sa super fighterzy i wogole i tylko tacy bramkarze najpierw bija pozniej mysla a co do najlepszego wydaje mi si ze najlepsze sa zapasy
Szacuny
1
Napisanych postów
288
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5333
"tak naprwade najważniejszy dla bramkarza jest respekt on musi wyglądać tak żeby ludziom sie odechciało zadym itp ponieważ wielu ludziom wystarczy widok takiego gościa i sie uspokoją"
Etam... Ja mam kumpla co waży 70kg a jak sie napije to jest niesmiertelny i może sie tłuc z każdym. Ważne by bramkarz miał mózg i umiał oceniać sytuacje.
PS: bramkarz kiedy moze uderzyć?? Bo ja jak kiedyś byłem na 18stce to na srodku perkietu jeden bramkarz dostawał w******l od takiego szczyla i ektomorfika że az mi go było szkoda, dopóki nie przybiegł jego kolega i oboje go nie wyniesli. I właśnie nie wiem czy dostawał bo nie mógł go uderzyć tylko próbował go chwycić czy dlatego że tamten sie naćpał??
Szacuny
33
Napisanych postów
2517
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
23490
To kiedy może uderzyć, a kiedy nie to IMO czysta teoria. Ostatnio przed wejściem do klubu bramkarz wysłał butem pijanego ziomka na glebę ze schodów bez wyraźnego powodu, i potem jeszcze mu kazał ********lać
Szacuny
25
Napisanych postów
2687
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
52673
Bramkarz w klasowym lokalu nie ma prawa uderzyć klienta, nawet jeśli ten leci na niego z łapami w narkotykowym szale. Od tego właśnie kolesie ważą po 120 żeby pajaców wypraszać siłą spokoju , a takie przypadki to właśnie część ich pracy.
Ilość klasowych lokali w Polsce można policzyć na palcach obydwu dłoni i to stanowi rozwiązanie zagadki dlaczego biją.
"Real niggers do what they wanna do, bitch niggers do what they can do"
Szacuny
2
Napisanych postów
207
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7779
Ostatnio przed wejściem do klubu bramkarz wysłał butem pijanego ziomka na glebę ze schodów bez wyraźnego powodu, i potem jeszcze mu kazał ********lać _______________________________
niestety, ale to wlasnie ypowy obraz wykidajly na polskich impezach
smutne ale prawdziwe...