Nasunelo mi sie nowe pytanie. Czy bramkarz musi mniec licensje aby moc ochraniac dyskoteki?? pozdrawiam
...
Napisał(a)
Nie musi.
petey500 Mało wiesz, jak takie rzeczy piszesz.
Zmieniony przez - FightOrDie w dniu 2007-07-08 10:56:20

petey500 Mało wiesz, jak takie rzeczy piszesz.
Zmieniony przez - FightOrDie w dniu 2007-07-08 10:56:20
...
Napisał(a)
sponiewierany przez cieniasa
to jak sie dałeś cieniasowi to Ty kim jesteś w takim razie?
to jak sie dałeś cieniasowi to Ty kim jesteś w takim razie?

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Nie bramkarz nie musi miec licencij chyba ze w renomowanych klubach jest niekiedy wymagana licencja do ochrony imprez masowych.JA stoje w dyskotekach w woj Łódzkim i tam nie wymagaja licencij.
...
Napisał(a)
petey 

Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
...
Napisał(a)
petey - "obecnie ktokolwiek ma troche oleju a zostalby przez ciecia sponiewierany moze latwo zakonczyc jego 'kariere' sądownie" -- potraktuj to jako darmowa porade prawna -- nie licz za bardzo na taka mozliwosc.
Bramkarze akcje z klientami maja co wieczor, a w zwiazku z tym i doswiadczenie jak radzic sobie "post factum". I najczesciej jest tak, ze ida twoje zeznania ( x1 ) przeciwko zeznaniom bramkarzy ( x3-10 ), a ty w dodatku masz w dniu zdarzenia %ty we krwi. A o roznorakich ukladach klubow z Policja nie bede sie nawet rozpisywal.
Bramkarze akcje z klientami maja co wieczor, a w zwiazku z tym i doswiadczenie jak radzic sobie "post factum". I najczesciej jest tak, ze ida twoje zeznania ( x1 ) przeciwko zeznaniom bramkarzy ( x3-10 ), a ty w dodatku masz w dniu zdarzenia %ty we krwi. A o roznorakich ukladach klubow z Policja nie bede sie nawet rozpisywal.
"Real niggers do what they wanna do, bitch niggers do what they can do"
...
Napisał(a)
układy bramkarzy z Policją? :) nie komentuję, natomiast fakt jest faktem; nadźgany imprezowicz z promilami wrzeszczący, że został pobity w klubie przez ochronę jest mało wiarygodny... tym bardziej, że zaraz znajduje się 10 trzeźwych świadków, którzy twierdzą, że ten rzekomo pobity szukał zadymy w klubie, zaczepiał ludzi i że w ogóle agresor, a ochrona jedynie go grzecznie "wyprosiła".. wiem z doświadczenia... smutna prawda :)
co do pierwszego pytania o sztukę walki dla bramkarza to moim zdaniem ochroniarz w knajpie powinien przede wszystkim mieć co najmniej kilku współpracowników, działać odstraszająco (czyt. psychologicznie - wygląd), mieć trochę poukładane w bani, dopiero później powinien znać jakieś sztuki/sporty walki,
na co mi w moim lokalu koleś, który wszystkich tłucze i ma 5 czarnych pasów, jak w 99% zadymy będą prowokowane przez niego, i goście lokalu będą potykać się o stos martwych ciał przed lokalem
w ogóle jak mówimy o profesjonalnym podejściu do tematu ochrony lokalu rozrywkowego typy dyskoteka to zagadnienie samo w sobie jest baaaardzo złożone...
HOWGH!
co do pierwszego pytania o sztukę walki dla bramkarza to moim zdaniem ochroniarz w knajpie powinien przede wszystkim mieć co najmniej kilku współpracowników, działać odstraszająco (czyt. psychologicznie - wygląd), mieć trochę poukładane w bani, dopiero później powinien znać jakieś sztuki/sporty walki,
na co mi w moim lokalu koleś, który wszystkich tłucze i ma 5 czarnych pasów, jak w 99% zadymy będą prowokowane przez niego, i goście lokalu będą potykać się o stos martwych ciał przed lokalem

w ogóle jak mówimy o profesjonalnym podejściu do tematu ochrony lokalu rozrywkowego typy dyskoteka to zagadnienie samo w sobie jest baaaardzo złożone...
HOWGH!
"Ziemia ma skórę, a ta skóra ma choroby. Jedną z nich jest człowiek."-Onkel Friedrich
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
ZBIERAM LUDZI POZNAŃ
Następny temat