Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Brak Klatki???!!!!

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3509

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Witajcie!!!Same ciekawostki.....ale ja nie o tym .Mam kolege ktoremu nic juz nie potrafie poradzic-dotyczy klatki-cwiczylismy wszystkie warianty super serie ,trening siłowy....itd naprawde wiele wariantów dodac nalezy iz kolega wykonuje wszystkie cwiczenia poprawnie technicznie no i wynik jest taki zero zakwasow ,przyrostow,rozstepów wzrostu siły!!!??????Albo jakis ewenement albo sam juz nie wiem aha białko,karbo,hmb to to co wcina--może wy znajdziecie jakies rozwiazanie ( cwiczy 7 miesiecy) > Ja po takich super seriach nie moge zdjac koszulki taki jestem napapowany a on nic!!!!????

Max58

Max58
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Seewy Piękny Zbyszek
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 21032 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 208598
Cwiczy 7 miesiecy i juz tyle rzeczy probowaliscie??

Pozdrawiam - Leniwy SiWy
Doradca w dziale: "Trening"
----------------------------
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."

FITNESS ACADEMY King Square Kraków

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 12783 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 104474
hehe
Tak jak Seewy ?

------------------------------
Szukasz taniej odżywki białkowej i nie tylko?'Ovopol'-pytaj o szczególy pod nr.GG 1135964

Zamiast dać mi soga kliknij w pajacyka http://www.pajacyk.pl 
"Moderator w dziale Trening"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 17398 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 79160
no doklandnie ...hehe :) cwiczy 7 miesiecy a zabiera sie sie super-serii i innych przeznaczonych dla zaawansowanych ladnie sie dzieje :D

ale moge mu polecic metode HST - na pewno efekty beda lepsze

hehehe HST zmienilo moje spojrzenie na swiat
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Koledzy - mi chodzi najbardziej o brak zakwasów zgodzicie sie chyba ze po pożądnej super serii na klate zakwasy byc muszą!!!to po pierwsze a po drugie ja w siedem nie w osiem miesiecy zrobiłem bardzo duże postepy na samym poczatku traningów i wydaje mi sie ze po siedmiu miesiacach trenowania klatka musi chociaz drgnąć????czy nie ????a sup ser.robilismy dwa razy w tym czasie tak dla sprawdzenia efekt zero!!!!!!!!

Max58
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 17398 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 79160
a nie drgnela ani cm ?

hehehe HST zmienilo moje spojrzenie na swiat
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Fuckmaster ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 203 Napisanych postów 31902 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 94099
aaaaaaaa kapuje PRIMA APRILIS...

Dzięky Ci Boże za rykoszet
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
No niestety to nie prima a prylis - rozmawiałem z kilkoma kulturystami i usłyszałem za jest to najprwdopodobnie spowodowane powiązaniem miesni klatki i trzeba tu dwa razy wiecej pracy niz u zwykłego pakera ja sie przyznaje ze pierwszy raz cos takiego słysze i widze!!!!!ale radzic a nie sie dziwic-tak obiecałem koledze i zwracam sie do najwiekszych klaciarzy!!!!ratujcie mi kumpla bo powoli sie załamuje!!!!

Max58
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Seewy Piękny Zbyszek
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 21032 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 208598
Echhh, a robiliscie wogole jakies regeneracyjne ??

Pozdrawiam - Leniwy SiWy
Doradca w dziale: "Trening"
----------------------------

FITNESS ACADEMY King Square Kraków

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1741 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 27250
Klatki czy m. piersiowych, ma problem z przyrostem siły w wyciskaniu czy rozwojem miesni? Ja osobiście nie podejme sie doradztwa bez zobaczenia jak cwiczy, jaka technike stosuje.
O ile oczywiście Twój opis oddaje cały problem...

Power comes from God.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Kingeri - pytaj ja odpowiadam!!!

Max58
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

ILE BIERZECIE NA ROZPIETKI??

Następny temat

Do znawców -Barki !!!!

Spalanie
Polecane artykuły