...
Mam problem..... chcialbym zapisac sie na box ale problem w tym ze starzy nei chca mi pozwolic.... moze znacie jakeis argumenty ktory pomoglyby mi ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
pozwolilem sobie przenies do uderzanych tu chyba wiecej osob ci pomoze
a po drugie jak juz to boxing, box z angielska skrzynka no ale czasem lubie byc uszczypliwy musisz mi wybaczyc

a po drugie jak juz to boxing, box z angielska skrzynka no ale czasem lubie byc uszczypliwy musisz mi wybaczyc

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
...
Napisał(a)
Na rodzicow nie ma jednego sposobu zeby sie zgodzili. polecam szczera rozmowe. Tylko nie mow im, ze chcesz isc na boks zeby stac sie osiedlowym zabijaka
. Raczej sprobuj przedstawic swoje argumenty spokojnie. Pogadaj o wzmocnieniu charakteru, poprawie kondycji i kultury fizycznej.

****SFD FIGHT CLUB****
Wole umrzec stojac niz zyc na kolanach
SESJA = system eliminacji studentów jeszcze aktywnych
...
Napisał(a)
Hej, ja też trenuję boks. Powiedz rodzicom, że na treningach jest wiele ćwiczeń ogólnorozwojowych, że wzmocnisz siłę i kondycję, poznasz nowych znajomych, będziesz się czuł bezpiecznie, itp. Rozmawiaj z nimi spokojnie, a swoje argumenty przedstawiaj racjonalnie, wiem to z autopsji.
...
Napisał(a)
Staraj się ich przekonać, że tak będziesz czuł się bezpieczniej w tych niebezpiecznych czasach
a i powiedz, że na początku to tylko techniki i sparingi dopiero za pół roku
A tak przy okazji... wczoraj mama powiedziała, że wolała jak trenowałem boks niż bjj, czy to normalne ?

A tak przy okazji... wczoraj mama powiedziała, że wolała jak trenowałem boks niż bjj, czy to normalne ?

...
Napisał(a)
postaw ich przed faktem dokonanym
ja tak zrobięłm i już hehe

...
Napisał(a)
pogadaj z ojcem - szczera meska rozmowa i napewno nie bedzie miał nic przeciwko jak wolny czas będziesz poświęcał na sport/trening a on już przekona matkę i będzie spoko!
Krzychu
...
Napisał(a)
hee .. mnie tam stary sam nakłania żebym szedł w jego slady 

------------------------------
Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !
Polecane artykuły