Szacuny
0
Napisanych postów
51
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
339
Wybrałem wszystkie ćwiczenia z Systemu Weidera :)Mam dwie sztangielki 5kg, oraz jedną, która waży 9kg. Mam zamiar kupić sobie ławeczke i sztange. Dziś jadłem zdrowiej niż przedtem.
Po przebudzeniu zjadłem brzoskwinie, potem ugotowane 3 jajka + chleb mieszany z soją(taki czarny chleb) i na dodatek szklanka mleka. Po 2 godzinkach od śniadania zrobiłem rozgrzewke, poćwiczyłem i się rozciągnąłem. Na obiad rosół, oraz filet z kurczaka, ziemniaki i sałatka(pomidor i ogórek). Teraz jem sobie to samo co jadłem na śniadanie.
Szacuny
50
Napisanych postów
12867
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
90343
Na noc unikamy węglowodanów. Ten chleb to o kant dupy rozbić.
Lepszy jest czysty razowy. bo ten który podałeś, to równie dobrze może być zwykły chleb tylko zabarwiany.
Szacuny
0
Napisanych postów
51
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
339
Wybrałem System Weidera, lecz nie wykonam kilku ćwiczeń z powodu braku ławeczki i sztangi. Wyciskanie na biceps sztangą zastępuje wyciskaniem ze sztangielkami. Trochę pozmieniałem ćwiczenia właśnie z powodu braku całego sprzętu.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
To po co zakładasz temat? Żeby się pochwalić, że sobie wybrałeś jakiś tam trening, którego nie chce Ci się szczegółowo opisać i obżerasz się ciemnym pieczywem na noc?