Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Bialek93 - Getting better physique

temat działu:

Dzienniki Treningowe

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3812

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 22 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 140
OGÓLNE INFORMACJE

Siema, jestem Patryk, rocznik 93.
Zakładam dziennik, będziecie mogli śledzić co jest grane.
Trenuje razem z Patrykiem, forumowym Fuunem, także większość treningów robimy identycznych.
Robiłem formę z jego pomocą myślę że wyszło całkiem okej, ale to już na fotach sami ocenicie.
Teraz przede mną około 15 tygodni masy. Plan jest prosty, dorzucić mięsa.

Przed redu wazyłem : 88kg
po redukcji : 74kg
aktualnie : 85,7kg
wzrost : 184cm

Nogi sie robią, nie jest źle, nie musicie się martwić o to
Jak jeszcze spuchną to dodam fote, zwiedzeni raczej nie powinniście być.

CELE

Jak już wcześniej wspomniałem masa.
Poprawa siły.
Szerokości pleców, i kulistości barków.
No i dołożyć mięsa na nogi

DIETA I TRENING

Miska się zmienia, makro aktualnie 260-270 białka, lekko ponad 400ww i 65-75 fatu..\
Trening 5x week, to samo co u Patryka.

1- Klata-Barki
2- Plecy-Tył barków-Brzuch
3- Ramiona-2głowe-Łydki
4- Barki-Klatka
5- Nogi całe

Dzisiaj wieczorem wypiska z treningu nóg,
pojechaliśmy solidnie !

Pierwsze zdjęcie to progres między końcem masy (88kg) i końcem redukcji w szczytowej formie (74kg)
Druga fota z Fuunem podczas treningu pare dni temu.
Aktualnie mija nam około 2 tygodnie na masie.
Siema !

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 732 Napisanych postów 9812 Wiek 23 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 328492
Powodzenia :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 9580 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 34564
Hej ! Milo ze do nas dolaczyles. Czekamy na pierwsza wypiske treningowa.

Napisz moze cos wiecej o sobie - od kiedy masz styczność z silownia?Czym zajmujesz sie na co dzien i czy redukcja o ktorej wyzej napisales przeszla łagodnie/przyjemnie ?;)

Bede zagladac, powodzenia!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 5517 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 54876
No i jest morda w końcu.
Wszystkim powiem ze warto śledzić bo chłopina robi mega robote co zresztą widać po 12tyg redu.

Pracował ciezko za granica ja pomagałem mu ile mogłem i zrobił kawał dobrej roboty.
Zostało troche smalcu na dole brzucha no i nieszczesne nogi.
Skupic sie teraz trzeba na wyciagnieciu mankamentów.
Po nastepnym redu bedzie na pewno Cie troche wiecej a forma będzie lepsza zdecydowanie :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 22 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 140
Na siłowni ćwicze okolo 2 lat z czego od 8 miesięcy z dopiętą dietą , z którą pomaga mi Fuuun . Całą redukcje przesiedziałem w Niemczech pracując fizycznie 10h dziennie 6x w tygodniu , redukcje uważam za wykonaną na 80% . Od miesiąca jestem juz w Polsce i zaczeliśmy z Fuuunem porządne budowanie masy mięśniowej ;D . Z racji ze ćwiczymy razem mamy taki sam plan treningowy :

Zmieniony przez - Bialek93 w dniu 2015-07-25 12:11:24

Zmieniony przez - Bialek93 w dniu 2015-07-25 12:28:52
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 5517 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 54876
plan planem zapomniałeś dodać że i tak w trakcie treningu zawsze się coś lekko zmienia, po prostu w tych ćwiczeniach na czerwono zawsze staramy się dołożyć z tygodnia na tydzien.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 167 Napisanych postów 3923 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 433872
Powodzenia.
Jakieś starty w przyszłości?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
SebastianMielecki

Narazie skupiam sie na zbudowaniu solidnej masy mięśniowej , jeśli forma będzie zadowalająca i pozwolą na to pieniążki to możliwe , że będe chciał sprobować gdzieś swoich sił :)

Zmieniony przez - Bialek93 w dniu 2015-07-25 21:15:50
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 1626 Wiek 2 lata Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16561
kolejny młodziaszek ! hehehehe
będę zaglądać także i życze wytrwałości :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Stara sie odezwała
...
Napisał(a)
Usunięty przez Doris.K za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Przygotowania do sezonu 2016 - luki77

Następny temat

Rafał Kukisz - Przygotowania do MPJ 2015

Spalanie
Polecane artykuły