Witam, zakupilem taki zestaw i nie bardzo wiem jak go przyjmowac. 30 min przed treningiem 8 kaps bcaa i 3 kaps tauryny, a po treningu ok 60g carbo(ile min po treningu). Wszystko popijac woda?? Tak w ogole to na noc jem bialko. Bardzo prosze o pomoc i ewentualna korekte. Dzieki i pozdro!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
5g bcaa...przed treningiem...zaraz po treningu 50-60g carbo + 2-3g tauryny...z woda...tauryne mozesz dac jeszcze po przebudzeniu..1-2g...
Pozdrawiam
vegas
Pozdrawiam
vegas
...
Napisał(a)
Dziekuje za odpowiedz, mam jeszcze pytanie a propos dni nietreningowych, wiem ze polowe dawki bcaa(nie wiem o jakiej porze) a kiewdy carbo i tauryne?? I w jakich dawkach??
...
Napisał(a)
wiec w nietreningowe nie bierz bcaa...wez tylko taurnye...rano 2g...mozesz jeszcze dolozyc w czasie dnia jedna dawke...2g...carbo tez odpusc...w nietreningowe....
Pozdrawiam
vegas
Pozdrawiam
vegas
...
Napisał(a)
2g tauryny to chyba 4 kaps, a na opakowaniu pisze zeby spozywac 2-4 kaps dziennie, nie bedzie skutkow ubocznych jezeli zjem tego wiecej??
...
Napisał(a)
Czy jesli sobie wypije jakis proteinowy napoj po treningu to nie bedzie zadnych przeciwskazan z tauryna i carbo?? Chodzi mi o to jak mleko z tym reaguje??
...
Napisał(a)
tauryna i carbo od razu po treningu
białko 30min pozniej
-=[
BEZWZGLĘDNY SZATNIARZ
]=-
Jeżli ktoś robi coś inaczej niż Ty,albo nawet inaczej niż wszyscy,bo "tak mu się podoba", nie próbuj narzucać mu swojego zdania tylko dlatego że postępuje inaczej niż reszta.
Być może dzieki temu jego życie potoczy się tak a nie inaczej...i nie będzie tak banalne jak Twoje czy "większości" - >Zł
TA MYŚL Quart`a< hoho jestem małym motylkiem hrum hrum 
białko 30min pozniej
-=[

Jeżli ktoś robi coś inaczej niż Ty,albo nawet inaczej niż wszyscy,bo "tak mu się podoba", nie próbuj narzucać mu swojego zdania tylko dlatego że postępuje inaczej niż reszta.
Być może dzieki temu jego życie potoczy się tak a nie inaczej...i nie będzie tak banalne jak Twoje czy "większości" - >Zł

...
Napisał(a)
Jak wyżej.
Pozdro.
Doradca w dziale Suplementacja -Dżingol bels dżingol bels..dżingol ol de łej..
Bo to historia,bo to marzenia...
To co najlepsze w kulturystyce jest niewidoczne dla oczu..
Pozdro.
Doradca w dziale Suplementacja -Dżingol bels dżingol bels..dżingol ol de łej..
Bo to historia,bo to marzenia...
To co najlepsze w kulturystyce jest niewidoczne dla oczu..
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!