Szacuny
15
Napisanych postów
1027
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5425
jak jakis napis moze byc zastrzezony?? a juz zwlaszcza skrot??https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/19.gif[/img] wezcie pomyslcie troche kto ci udowodni ze np. drukujac sobie sfd na koszulce chodzi ci o Sportowe Forum Dyskusyjne a nie o Super Fajna Dupe?? Napisz do jakiech celow chciales go wykorzystac to pomyslimy czy mozesz wezcie pomyslcie troche kto ci udowodni ze np. drukujac sobie sfd na koszulce chodzi ci o Sportowe Forum Dyskusyjne a nie o Super Fajna Dupe?? Napisz do jakiech celow chciales go wykorzystac to pomyslimy czy mozesz wezcie pomyslcie troche kto ci udowodni ze np. drukujac sobie sfd na koszulce chodzi ci o Sportowe Forum Dyskusyjne a nie o Super Fajna Dupe?? Napisz do jakiech celow chciales go wykorzystac to pomyslimy czy mozesz[img]../../buziaki/31.gif" alt="" />
Szacuny
144
Napisanych postów
7358
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36022
Tak samo jakbys napisał sobie na Koszulce CNN albo BBC i Hitlera obok tego napisu, to by cie zawineli np w stanach albo w angli i za jaja pociągneli na kolegium. Zrób sobie koszulke z napisem SLD i pod spodem świnie naklej i np: obok niej penisa, i pochodz w warszawie na Ulicy Wiejskiej pare minut. Panowie z Biura Ochrony Rządu wylecą i będziesz żałowal ze sie obudziłes tego dnia.
Szacuny
15
Napisanych postów
1027
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5425
no wlasnoe mowie ze zalezy do jakich celow kto chce uzywac. Poza tym zrobie sobie koszulke znapisem SFD i tylko z nim i udowodnij mi ze chodzi mi o forum... dlatego wszytsko zalezy od celu
Szacuny
7
Napisanych postów
514
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1951
chce zrobic koszulki lub czapki z napisem sfd w nakładzie ok 50-100 sztuk i sprzedac tu na sfd . Bedzie to wersja limitowana i jedyna w swoim rodzaju.
Pozdrawiam i czekam na szybka odpowiedz
Szacuny
15
Napisanych postów
1027
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5425
1. nigdzie na forum nie widzialem zeby bylo cos o zastrzezeniu SFD
2. nawet gdyby, to tak jak mowie - ciezko bedzie ci udowodnic ze akurat to miales na mysli
3. nie wiem jak ze sprzedaza na forum, ale jak chcesz robic koszulki takie jak zaproponowany schemat, czyli z psem i sztanga to ja sie pisze (jakby co to privem)