...
Napisał(a)
liver może i przeznaczony pod saa, ale za to essentiale jako jedyny środek tego typu został przebadany pod kątem jego skuteczności u osób stosujących saa
...
Napisał(a)
sie zdecyduj co robisz ciagnac tak dlugo takie pługi watrobowe
albo skupiasz sie na przyrostach miesni, albo a tym zeby bylo czuc jak "paca"
chyba ze myslisz o zawodach, wtedy taki cykl to pikus, ale zawodnicy raczej dlugo nie zyja
albo skupiasz sie na przyrostach miesni, albo a tym zeby bylo czuc jak "paca"
chyba ze myslisz o zawodach, wtedy taki cykl to pikus, ale zawodnicy raczej dlugo nie zyja

...
Napisał(a)
kwas ursodeoxycholowy jak i tauroursodeoxycholowy to dwa zwiazki najlepsze na watrobe, pierwszy zawarty w leku ursofalk jest na recepte, drugi natomiast jest wlasnie liver longer.dla wyjasnienia, orale 17a sa metabolizowane w watrobie co prowadzi do zastoju zolci ktora peka i jest toksyczna dla innych komorek , kwasy powoduja , ze ten metabolizm jest hamowany zolc odprowadzana. To tyle.ja stosuje lecytyne orale u mnie rzadko wiec poki co bez LL
Pozdrawiam
http://www.sfd.pl/profile.asp?mode=edit
...
Napisał(a)
squrwiel zecydowales sie juz bo czytam ten temat i tak zleci do wakacji a ty dalej nie zdecydowany
i wyjdzie na to ze wbijesz mete 4 tyg ,a na sunrise poruchasz za pieniądze 

...
Napisał(a)
^
cykl już rozpisany na poprzedniej stronie
na sunrise z panną jade... chvjowo nie ??
Data odpalenia cyklu 5 kwiecień
Zmieniony przez - sqrwielll w dniu 2010-02-26 11:35:40
cykl już rozpisany na poprzedniej stronie
na sunrise z panną jade... chvjowo nie ??

Data odpalenia cyklu 5 kwiecień

Zmieniony przez - sqrwielll w dniu 2010-02-26 11:35:40
...
Napisał(a)
powodzenia na cyklu
i uważaj na wątrobe bo juz napewno troche wycierpiała
co do sunrise
troche hjnia ale też sie wyżyjesz także nie jest źle 

co do sunrise

...
Napisał(a)
Tada mógłbyś dodać bo jest polecany w takich sytuacjach
...
Napisał(a)
nawet nie wiem czy mój diler ma takie egzotyki
u mnie 2/3 chłopaków nawet nie wie co to pregnyl
nie wiem czy warte zachodu.... jaka częstotliwość iniekcji ?? I ile by mnie wyniosła kuracja tym shitem ??
u mnie 2/3 chłopaków nawet nie wie co to pregnyl

nie wiem czy warte zachodu.... jaka częstotliwość iniekcji ?? I ile by mnie wyniosła kuracja tym shitem ??
...
Napisał(a)
ty odpal w swoje urodziny... pare kg mięcha przed wakacjami nikomu jeszcze nie zaszkodziło
ps. waga z dziś: 99,7
dawno nie byłem już poniżej sety... Ale chvj powiedziałem że zrzuce balast i wywale 6pak na wierzch i dokonam tego choćbym miał ważyć 90kg na starcie bomby
Zmieniony przez - sqrwielll w dniu 2010-02-26 22:20:34

ps. waga z dziś: 99,7

dawno nie byłem już poniżej sety... Ale chvj powiedziałem że zrzuce balast i wywale 6pak na wierzch i dokonam tego choćbym miał ważyć 90kg na starcie bomby

Zmieniony przez - sqrwielll w dniu 2010-02-26 22:20:34
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
NPP Phoenix nie dziala?
Następny temat