Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

BOMBA WIOSENNO LETNIA !!!

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 16639

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
...i komu tu wierzyć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 1012 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5533
omkowicze
nakuje kark łatwo
mnie poznacie
mama tylko 100kmdo kołobrzegu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
to nie ma o czym myśleć...pakuj dupe chociaż na sobote i afterka na plaży...

tylko musimy se wydziarać SFD na plecach żebyśmy sie poznali, dobrze mówie ??

nafukamy sie razem chłoooopie

ja mam 450km i nie płacze

Zmieniony przez - sqrwielll w dniu 2010-03-01 20:55:16
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 3110 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 26608
dj100 a ja mysle ze mnie jadles i nawet nie wiesz o czym mowisz. kwas TUDCA to chyba obecnie jeden z najlepszych osłonek na watrobe podczas stosowanie metyli. po to thermolife go zrobil. weszała jakis czas temu grubo era ph, mdrole i nawet o wiele toksyczniejsze srodki sa jak m1t, czy niedlugo chyba bedzie alpha one czy jakos tak. 2kap przy mocniejszych metylach juz daja rade. i to zapobiega uszkodzeniom wiec czasem juz nawet nie jest potrzebne regenorwanie jesli dorbze pojdzie. a liver detox to dobrze wrzucic po cyklu juz. a essliv to najlepiej brac caly czas przez caly cykl i pct. reklama powiem ci szczerze jest nie potrzebna. bo jak narazie zdecydowana wiekszosc ludzi jest zadowolona z tej firmy. jakis czas temu liver longer nie byl dostepny ci co to probowali gotowi byli dac grubo ponad 200zł za 1paczek wtedy. i byly takie przypadki na alegro nawet ze liver szedl xs 220zł np bo nikt nie wiedzial czy jescze wogole bedzie na rynku bo byl problem z surowcem. dlatego do ostrych metyli liver idealnie sie nadaje. lagodniejsze mozna sie bez niego obejsc stosujac wlasnie esseliv/ NAC/heparegen/ liver detox itp

sqrwiell tegoroczny chyba bedzie ładny bo z tego co pamietam to zawsze bylo tak ze jeden rok pogoda kijowa a nastepny ładna i tak na zmiane. teraz wypada ładna

Zmieniony przez - tomczers17 w dniu 2010-03-01 21:24:01
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
to mnie trochę zdziwiłeś z tym kwasem i że 2 kapsy dają rade
a że nie jadłem to fakt bo jakoś mój umysł nie potrafi przyswoić
do swojej świadomości że 2 kapsułki potrafią tak chronić wątrobę ale w sumie żyjemy w takich czasach że technologia UP a ilość
efektywnych kapsułek Down dzięki za uświadomienie , może też
się tym zainteresuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 1811 Wiek 39 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 11472
kiedy to dokladnie wypada i jakie koszta oprocz noclegu i dodatkow?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 3110 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 26608
dj jak sobie policzysz ze takie 2kap ed na miesiac bulisz ponad 150zł to wtedy mozna uwierzyc ze daja rade
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3727 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 70059
Dj chodzi o to zeby enzymy watrobowe sie wlasnie nie podnosily na cyklu podczas stosowania liver longer.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 2679 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 36561
co do wątroby to przed i trochę na cyklu tad +już na cyklu heparegen+liver longer pct esentiale myślę że mocne komobo by było
tomczers robiłeś badania aspat alat po liver longer? a ten kwas tudca tez można np na pitbullu dostać

squrwiel niech każdy założy koszulkę sfd chyba macie nie?
aha ja niestety nie jestem omkowiczem narazie może na jesień coś z omką się pomyśli
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
myślałem że paczka ma 120 kaps.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

NPP Phoenix nie dziala?

Następny temat

Prohormones Hardcore

Spalanie
Polecane artykuły