...
Napisał(a)
omkowicze
nakuje kark łatwo
mnie poznacie
mama tylko 100km
do kołobrzegu

nakuje kark łatwo
mnie poznacie

mama tylko 100km

...
Napisał(a)
to nie ma o czym myśleć...pakuj dupe chociaż na sobote i afterka na plaży...
tylko musimy se wydziarać SFD na plecach żebyśmy sie poznali, dobrze mówie ??
nafukamy sie razem chłoooopie
ja mam 450km i nie płacze
Zmieniony przez - sqrwielll w dniu 2010-03-01 20:55:16
tylko musimy se wydziarać SFD na plecach żebyśmy sie poznali, dobrze mówie ??

nafukamy sie razem chłoooopie

ja mam 450km i nie płacze
Zmieniony przez - sqrwielll w dniu 2010-03-01 20:55:16
...
Napisał(a)
dj100 a ja mysle ze mnie jadles i nawet nie wiesz o czym mowisz. kwas TUDCA to chyba obecnie jeden z najlepszych osłonek na watrobe podczas stosowanie metyli. po to thermolife go zrobil. weszała jakis czas temu grubo era ph, mdrole i nawet o wiele toksyczniejsze srodki sa jak m1t, czy niedlugo chyba bedzie alpha one czy jakos tak. 2kap przy mocniejszych metylach juz daja rade. i to zapobiega uszkodzeniom wiec czasem juz nawet nie jest potrzebne regenorwanie jesli dorbze pojdzie. a liver detox to dobrze wrzucic po cyklu juz. a essliv to najlepiej brac caly czas przez caly cykl i pct. reklama powiem ci szczerze jest nie potrzebna. bo jak narazie zdecydowana wiekszosc ludzi jest zadowolona z tej firmy. jakis czas temu liver longer nie byl dostepny ci co to probowali gotowi byli dac grubo ponad 200zł za 1paczek wtedy. i byly takie przypadki na alegro nawet ze liver szedl xs 220zł np bo nikt nie wiedzial czy jescze wogole bedzie na rynku bo byl problem z surowcem. dlatego do ostrych metyli liver idealnie sie nadaje. lagodniejsze mozna sie bez niego obejsc stosujac wlasnie esseliv/ NAC/heparegen/ liver detox itp
sqrwiell tegoroczny chyba bedzie ładny bo z tego co pamietam to zawsze bylo tak ze jeden rok pogoda kijowa a nastepny ładna i tak na zmiane. teraz wypada ładna
Zmieniony przez - tomczers17 w dniu 2010-03-01 21:24:01
sqrwiell tegoroczny chyba bedzie ładny bo z tego co pamietam to zawsze bylo tak ze jeden rok pogoda kijowa a nastepny ładna i tak na zmiane. teraz wypada ładna
Zmieniony przez - tomczers17 w dniu 2010-03-01 21:24:01
...
Napisał(a)
to mnie trochę zdziwiłeś z tym kwasem i że 2 kapsy dają rade
a że nie jadłem to fakt bo jakoś mój umysł nie potrafi przyswoić
do swojej świadomości że 2 kapsułki potrafią tak chronić wątrobę
ale w sumie żyjemy w takich czasach że technologia UP a ilość
efektywnych kapsułek Down
dzięki za uświadomienie , może też
się tym zainteresuje

a że nie jadłem to fakt bo jakoś mój umysł nie potrafi przyswoić
do swojej świadomości że 2 kapsułki potrafią tak chronić wątrobę

efektywnych kapsułek Down

się tym zainteresuje

...
Napisał(a)
dj jak sobie policzysz ze takie 2kap ed na miesiac bulisz ponad 150zł to wtedy mozna uwierzyc ze daja rade
...
Napisał(a)
Dj chodzi o to zeby enzymy watrobowe sie wlasnie nie podnosily na cyklu podczas stosowania liver longer.
Pozdrawiam
http://www.sfd.pl/profile.asp?mode=edit
...
Napisał(a)
co do wątroby to przed i trochę na cyklu tad +już na cyklu heparegen+liver longer pct esentiale myślę że mocne komobo by było
tomczers robiłeś badania aspat alat po liver longer? a ten kwas tudca tez można np na pitbullu dostać
squrwiel niech każdy założy koszulkę sfd chyba macie nie?
aha ja niestety nie jestem omkowiczem
narazie może na jesień coś z omką się pomyśli

tomczers robiłeś badania aspat alat po liver longer? a ten kwas tudca tez można np na pitbullu dostać
squrwiel niech każdy założy koszulkę sfd chyba macie nie?

aha ja niestety nie jestem omkowiczem

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
NPP Phoenix nie dziala?
Następny temat