SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

BCAA

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 3373

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 33
Mam pytanie odnośnie kuracji BCAA, a spozywaniem alkoholu? Bo aplikuje w sumie juz 3 tydz. a w sobote zbliza sie 18 nastka? i nie wiem co zrobic, czy zakonczyc kuracje, czy poprostu przestac jesc i pozniej zaczac na nowo? Bo nie wiem czy musi byc jakas przerwa czy nie?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 296 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 857
efit - to, że moje wypowiedzi wydają Ci się mądrzejsze niż innych - nie znaczy, że używam cytatów

A co do ostatniego zdania - zgadzam się z Tobą. I również to próbowałem wytłumaczyć Majkelowi

s

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 2551 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 31384
BCAA nie koliduje z alkoholem.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 374 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3801
Biorąc to na chłopski rozum, to nie powinno mieć znaczenia. BCAA to aminokwasy - czyli takie cegiełki, z których zbudowane są białka. A białka to składniki: mięsa, mleka i jego przetworów, roślin strączkowych, itp. Gdyby tak było jak piszesz coolnee, to musiałbyś praktycznie nic nie jeść!

Zmieniony przez - chkk w dniu 2011-05-10 14:32:46
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 33
Dzieki wielkie! ;]
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 374 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3801
I przed sylwestrem mielibyśmy ogólnoświatowy post
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 13475 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 83568
Na BCAA sie kuracji nie robi. Możesz jesc cały rok.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 32 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1783
Najpierw mogłeś poczytać co to wgl. są aminokwasy bcaa ;)
https://www.sfd.pl/BCAA__zestawienie-t562232.html
Zapraszam do lektury ;) W tym sporcie musisz sam chcieć zdobywać wiedzę, żeby
być wielkim.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 296 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 857
MajkelTSW - robi się. Nawet na diecie się cykle robi.

s

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 13475 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 83568
Na BCAA cykle?
...
Napisał(a)
Początkujący
oczywiście. sprawdź sobie znaczenie slowa cykl, a potem go używaj w mowie

s

...
Napisał(a)
Ekspert
Cykl - jakis okres po którym odstawiamy dany preparat/supel/odzywke itd. na jakiś czas

BCAA można suplementować codziennie aż do skończenia świata.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Białko wolnowchłanialne/WPI

Następny temat

Syntha 6 - duza ilosc cholesterolu.

electro
Polecane artykuły