Witam, przeglądając stronę z tabelami wartości odżywczych, napotkałem się na produkt o nazwie 'Albumina'. Nic nie byłoby w tym fascynującego gdyby nie to, że produkt ten posiada 83g białka na 100g produktu. Przeszukałem kawałek internetu, żeby dowiedzieć się troszkę więcej o tym wysokobiałkowym produkcie. Wynika, że są to po prostu sproszkowane jajka, a 1000g produktu zawiera równowartość około 270 jajek. Chciałbym poznać Wasze zdanie na ten temat. Pragnę napomnieć, że ta cała 'albumina' przypomina suplement wysokobiałkowy. Można to gdzieś kupić? A może odradzacie? Czekam na Wasze odpowiedzi :)
Ps. zaczynam temat pierwszy raz na tym forum, dlatego jeżeli popełniłem jakikolwiek błąd w umiejscowieniu tego posta, to proszę moderatora o wyrozumiałość i ewentualne przeniesienie tematu w odpowiedni dział. Dziękuje :)
Zmieniony przez - Drabenstein w dniu 2014-04-06 18:30:11
Ps. zaczynam temat pierwszy raz na tym forum, dlatego jeżeli popełniłem jakikolwiek błąd w umiejscowieniu tego posta, to proszę moderatora o wyrozumiałość i ewentualne przeniesienie tematu w odpowiedni dział. Dziękuje :)
Zmieniony przez - Drabenstein w dniu 2014-04-06 18:30:11
Krzysztof Piekarz