Ty sie tak ostro nie rozciągaj bo ze 182cm zrobi się 190 a wtedy bic już nie będzie taki okazały :D
...
Napisał(a)
Rozciągaj się, rozciągaj
Dzięki temu będziesz się lepiej regenerował 

...
Napisał(a)
#5# 15.07.2011 / II program treningowy
Rozgrzewka + parę ćwiczeń rozciągający
B: 7/7/7
A1: 9/9/9
D: 9
C1: 7/7/7
E: 8/8/8
F: 8/8/8
G: 12/12/12
K2: 12/12/12
Przed treningiem się trochę wyspałem (1h) zjadłem sobie posiłek przed treningowy i za pół godzinki byłem gotów do ćwiczeń. Trening poszedł niespodziewanie łatwo, jestem zadowolony, choć trochę się spieszyłem bo zaraz wychodzę z domu. Wczoraj oczywiście było rozciąganie, zapomniałem napisać
Rozgrzewka + parę ćwiczeń rozciągający
B: 7/7/7
A1: 9/9/9
D: 9
C1: 7/7/7
E: 8/8/8
F: 8/8/8
G: 12/12/12
K2: 12/12/12
Przed treningiem się trochę wyspałem (1h) zjadłem sobie posiłek przed treningowy i za pół godzinki byłem gotów do ćwiczeń. Trening poszedł niespodziewanie łatwo, jestem zadowolony, choć trochę się spieszyłem bo zaraz wychodzę z domu. Wczoraj oczywiście było rozciąganie, zapomniałem napisać

Cierpliwość to piękna sprawa
...
Napisał(a)
Lapson, nie strasz bo z bicepsa już nic nie ma a co dopiero wtedy
.

...
Napisał(a)
Ciśniesz! Z tego co widze to lada dzień wskoczysz na II poziom. Już nie będzie tak łatwo ale kto powiedział że ma byc :)
...
Napisał(a)
Affro a co tak mało tych powtórzen? :) w II programie pisze by cisnąć na maksa a tu widze serie po tyle samo no wiesz co :)
...
Napisał(a)
Dokładnie, każda z serii powinna być robiona na maksa, inaczej traci sens 

...
Napisał(a)
Spokojnie
nie od razu wchodzę na wysokie obroty, na razie dodaję po jednym powtórzeniu do każdej serii. Chodzi o nieustanne pobijanie wyników, dlatego jeszcze cały przyszły tydzień poświęcam na II program treningowy

...
Napisał(a)
Tyle, że w pierwszym i drugim programie treningowym chodzi właśnie o najwyższe obroty, tak byś się dobrze przygotował do drugiego poziomu. Ponadto oba programy powinny trwać miesiąc 

...
Napisał(a)
Spokojnie
.
Jeśli ma trwać miesiąc to będę w dalszym ciągu podbijał o jedno powtórzenie ponieważ gdybym zrobił o więcej mógłbym szybko złapać stagnacje.

Jeśli ma trwać miesiąc to będę w dalszym ciągu podbijał o jedno powtórzenie ponieważ gdybym zrobił o więcej mógłbym szybko złapać stagnacje.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
pomoc przy ocenie
Następny temat