Stemm - Face The Pain
...
Napisał(a)
no to pytanie, jest tam 6g kreatyny w porcji tak? Wiec jak to sie ma do laczenia z mlekiem? Wychodzi na to ze laczyc mozna tylko z woda, z woda jaki smak? Czyli jesli pije sie dwie porcje dziennie, przy tym bierze sie jakas przedtreningowke gdzie kratyny jest malo to juz nie ma potrzeby kupowac pojedynczej formy krety?:) musze skosztowac :)
...
Napisał(a)
jesli chodzi o smak z mlekiem to jest git, taki szejk truskawkowy. Z wodą jak dla mnie za kwaśne. I generalnie się dość słabo rozpuszcza wg mnie.
...
Napisał(a)
Dzisiaj kupiłem na test. Po pierwszej porcji jestem mega pozytywnie zaskoczony. Smak jak dla mnie super. Jedyny minus to to, że pieni się dośc mocno, ale piana dosyc szybko spada. Jesli białeczko składowo nie wałowane, jak wielu zarzuca (że glicyną zawyżane)to super wg mnie
chodzi o to zeby byc ogromnym jak zwierz!chudzi moga isc na ryby!
wchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sika w majty i kazdy chce byc taki dzik jak ty!
Chcesz wyglądać jak kurczak- jedz kurczaka
Chcesz wyglądać jak byk- jedz wołowine
Chcesz wyglądać jak koń- jedz wołowinę z tesco
...
Napisał(a)
nie o to mi chodzi ale ok
chodzi mi o to jak sie ma picie z mlekiem tego bialka skoro jest w nim kreatyna ..

Stemm - Face The Pain
...
Napisał(a)
u was tez po 3 plaskich miarkach i dolaniu 200ml mleka wychodzi jakby zel z piana, taka smieszna konsystencja, pic sie nie da. Nie wiem czy chodzi o to ze to tyle piany czy taka konsystenja bialka.
...
Napisał(a)
W życiu nie syp 3 miarek!
to za dużo. Na opakowaniu jest błąd. Syp 1 lub 2 zależnie ile białka potrzebujesz. W dziale activlab jest podane ile waży 1miarka. Coś ok 25g chyba

chodzi o to zeby byc ogromnym jak zwierz!chudzi moga isc na ryby!
wchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sika w majty i kazdy chce byc taki dzik jak ty!
Chcesz wyglądać jak kurczak- jedz kurczaka
Chcesz wyglądać jak byk- jedz wołowine
Chcesz wyglądać jak koń- jedz wołowinę z tesco
...
Napisał(a)
A ja mam pytanie dotyczące składu, bo rozważam kupno tego białka. Chodzi mi konkretnie o to, czy aspartam wchodzi w jej skład. Mógłby ktoś przepisać skład z opakowania (dodatki smakowe, różne substancje typu "E" itd.). Byłbym wdzięczny.
...
Napisał(a)
Jak dla mnie nie ma problemów z rozpuszczalnością (wystarczy kilka razy wstrząsnąć shakerem), tylko strasznie się pieni - ale piana szybko opada i nie ma pozniej problemu z bekaniem ;) Smakowo bardzo dobre - nie przepadam za chemicznymi truskawkami, ale to naprawdę pozytywnie mnie zaskoczyło. W ciągu dnia nie mogę się doczekać, aż wypiję porcję :)Rozpuszczam 2 miarki z 300ml mleka. Cenowo bardzo dobrze wychodzi, pod warunkiem, ze w skladzie jest to, co napisali na opakowaniu. Szczerze polecam!
...
Napisał(a)
Trzeba trochę dłużej szejkerem pomieszać i sie rozpuszcza do konca,dałem dwie miarki i dosyć geste wyszło ale w smaku super z woda przede wszystkim nie za slodkie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!